... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Sorrac, ale fakt nechapem co ludia vidia na tychto cinskych predrazenych smejdoch...
Martin46 napísal:ja by som to až tak neodsudzoval. Veď tie hodinky nestoja ani 10K ani 1000€. Proste v tej cene sú to zaujimavé pekné hodinky, ktoré oproti Casio hodinkam majú nejaký štýl a značku.
a za značku platíme všetci, čo máme BMW :)
kompre napísal:Sorry tu techniku a dotiahnutost vidime na kazdom krokupraskajuce retaze pri n47 a n57, termostaty atd.., odchadzajuce vstrekovace, nox senzory a HPFP cerpadla pri n53/n54/n55 pokrok pri dvojlitrovom turbe, ktory sa neda ani zdaleka porovnat s novym 2.0tsi od emisnych expertov, brutalna kvalita E90tok/E60tok pokracuje pri F10tkach a F30tkach. Ano toto je to BMW
a ty mu tu ides jebat o hlavu kupu hodiniek, ktore si kupi kazdy hlavne kvoli dizajnu a nie pre to, ze mu budu sluzit 20 rokov, budu mat presnost na desatinu sekundy a bude ich mat v sekretari
ach jaj?
kompre napísal:. . . . a ty mu tu ides jebat o hlavu kupu hodiniek, ktore si kupi kazdy hlavne kvoli dizajnu a nie pre to, ze mu budu sluzit 20 rokov . . . .
kompre napísal:Snazil som sa obviusovi len naznacit, nech sa s tou spolahlivostou ........ moc neohana, lebo podla mna dost pokulhava v poslednych 10 rokoch, a svoje urazky nech si radsej ventiluje doma.
cptObvious napísal:
komprik, inak doma secko v poradecku? Najdi mi prosim ta nieco o spolahlivosti v mojom prispevku...
..cim som ta urazil? Mas hodzine?
Ano pohoda jahoda, len mam sem tam obavy o dusevne zdravie niektorych clenov, ale ak bude treba zabezpecim hromadne sedenie u psychoterapeutakomprik, inak doma secko v poradecku?
Spolahlivost tam sice neni ale predpokladam, ze to s tymi 3 vecami suvisi :)BMW sa kupuje pre techniku, motory, technologicku dotiahnutost.
Hodziny nemam, na ruke nosim iba chlpy a fitnes naramokMas hodzine?
mna nicim, urazky tam boli vseobecneho typu, tak sa len zastavam tych opotenych zufalcov ktorych si spominal..cim som ta urazil?
M3driver napísal:btw. co teraz nie je cinsky smejd?
M3driver napísal:btw. co teraz nie je cinsky smejd?