takze vcera mi zobrali TP za siroke gumy..275 v tp su len 265...alebo ze 50€ pokuta ..tak som im dal techničak.. no a vraj bolo patranie po ciernom BMW za agresivnu jazdu no neviem
no ved jasné to neni problem už som zošmirgloval dole rozmery pneu takže neprečitaju to ani keby moc ccheli
Hehe, tak nad takýmto riesenim som uz tiez uvazoval, nieje to vidno ? (myslim to zosmirglovanie)
A co na to povedia fizli ked nebudu vediet najst rozmer?
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
mozno trosku ...no čo povieš im ze si suchol obrubnik asi .....ale budu kukat nato jak kkti 5 krat dookola kukne ze kde to je ..no uvidime asi si to dam zapisať a mam pokoj
pekne porovnanie E39 vs. E65 e39 vyzerá take maličke vedľa tej sedmy a všimol som si že nemáš znak bmw to už prečo ti ho odfúklo keď si niekde prikuril?
To tam pri Carexclusive? Fajn tvoja 5ťka vizerá popri veľkej sedme. Btw: Dnes keď som bol po dlhej dobre pozreť CarExclusive tak som si všimol, že showroom zväčšili a vyhodili AuGi.