sa daju objednat len z bmw ? popripade z ebay nieje niaky obchod ako ds autodiely alebo tak ? asi mi jedna z nich tecie mam otecene hadice od serva chladiacou kvapalinou a ide to z pod sania a tam idu len tieto dve hadice ze ?
môžeš sa opýtať aj jara alebo martina zvyknú mať aj bmw diely popr. ich náhrady výmena? tie rýchlospojky sa rozoberajú ľahko vytiahneš poistku a stiahneš hadicu (na jednom konci) na druhom je to zas cez O krúžok len napchaté do motora, len to bude asi erotika robiť keď je to celé pod sanim
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
lukino, inak to sú len dva plastové rúry keby boli prasknuté tak by si rýchlo strácal vodu a ťahal za sebou čiaru vody buď budú na vine tie o-krúžky, alebo je načatá hadica ktorá sa na tú plastovú rúru napája
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
je to mozne ono sa mi zacala stracat voda asi 1liter na 500km mozno menej pod autom nieje nikdy niaky flak len ked som bol pod autom som videl par kvapiek na servo hadicach . takze vymenim asi tie o kruzky kedze tie hadice su pevne snad nebudu prasknute a nebudem to musiet robit na dva krat
dnes vymenený olej a filter tentokrat mobil super 5w40 8l + filter
pri vypúštaní oleja vznikol problem a zlomil sa srob nastastie je v strede duty a dal sa z vytahovákom vybrat závit sa naštastie nepoškodil . nový šrob som si musel vyrobit lebo v bmw nemali ani jeden kus takze jedine na objednavku najskor v piatok ... nechapem ako tam menia oleje to nemenia sroby ?
Pekna zmena. Myslim ze to autu vizualne pomohlo. Ako tak pozeram na letne elektrony tak sa mi vidi, ze mas zrejme mensie ET ako je predpisane. Ci su tam podlozky? Vyzeraju inak pekne. Tiez som uz prehadzoval a daval nove pneu na diskoch z 5er.