kedže mám teraz voľnejšiu chvílu v robote, rozhodol som sa, že budem pokračovať v príbehu. Udialo sa toho dosť takže pojdem po epizódach:
Episode I:
roku pána 2014 koncom januára som sa rozhodol, že dám auto prekrúžkovať do Dvorianok a teraz už viem, že to bolo zbytočné

začiatkom februára to začalo a auto som znova uvidel až začiatkom apríla. Bolo to už dávno, menila sa aj spojka, celá hlava sa repasovala, motor šlapal pekne a stálo to skoro polovicu hodnoty auta táto sranda. Takto to vydržalo až do mája

ked som si na parkovisku kamos vsimol ze mi nejako stupa teplota motora. Ručička sa prebehla až po červenú, nastrašil som sa vypol som hneď. O pár minút som naštartoval a klesla nazad. Trošku viac som z toho bol rozrušený ale potom sa asi týždeň nič nedialo a potom zas... a častejšie. Tak som znova zašiel do Dvorianok. Vydutý chladič na spodku, čiže asi kvôli tomu. Dal sa nový a vymenili sa aj predné tlmiče a uloženia. KYB, ekvivalent M packetu. Za krátky čas sa znova prehrievalo tak sa odvzdušňovalo, menilo (termostat, vodná pumpa, tesnenie). Medzitým som mal cestu do Budapešti so 4 zastávkami na doliatie zohriatej destilky (to vyvetľovanie maďarom, že musí byť zohriata a prečo

). Tak sa dala repasovať hlava. Sám už nieviem koľkokrát bola zatiaľ hlava dole a závitom sa to tiež nepáčilo... viac však v episode II
Úpravy a výmeny čo staja za zmienku:
-predné brzdy aj s dostičkami, Zimmermany. Brembá čo tam boli pohrdzaveli za ten čas čo auto bolo 2 mesáce mimo a po týždni požívania sa pokrivili.
-rozpera dopredu asi od bmwstyle
-podložky dozadu 1,5 cm
keď nájdem starý telfón dám aj viac foto z tohto sku_veného obdobia

...žiadne ďalšie episode už nebudú, auto je na predaj
0948 324 036