Moje dalsie vozidlo je tentokrat po velmi nalozenej e39tke polosocialna e46tka... aspon mne sa tento skok prve dni teda 3ti zda dost velky

ale zase nieje tam vela veci co by mi az tak chybali s e39tky. A co chyba to si doladim.
Nieco s kupy: V sobotu po slovakiaringu som sa rozhodol ze si kupim nieco mensie ako je e39 kedze som sa nou nejak velmi nestotoznil. Prve myslienky ma viedli ku e87 ale po jazde v nej som si povedal ze za tie prachy mozem mat ovela viac. Po 6tich dnoch od vypisania inzeratu som bol pozriet 2klubove e46tky v prievidzy. Zistil som ze hladam auto ktore by malo byt aspon v takom stave ako som mal e39tku co bolo asi aj nemozne. Tieto auta boli OK ale este ich trebalo doladit. V sobotu si prisiel kupec prezriet 5ku a rovno ju aj zobral. Takze som bol rozhodnuty ze beriem e46 330dT s prievidze, teda myslel som si to na 100% dokial som neuvidel na bazari okolo obeda v nedelu jednu akurat dovezenu e46tku s nemecka, este bola bez znaciek.
Obhliadka prebehla o 21:00 V dedinke pri SNV. Auto bolo presne ako na fotkach. Stav A1, ziadna hrdza, ani bodka od kamienkov, lak vo velmi dobrom stave. Uplna servisna historia do marca 2013. Pred predajom bolo kontrolovane - vymenene vsetko co trebalo. Prezrel som ho videl som nove brzdy na celom aute atd... Cele toto rozhodovanie mi trvalo asi 15min aj s 800m predvadzacou jazdou

Vedel som ze do tohto auta nemusim zahucat velke peniaze. Ma az jednu chybicku a to je prasknute plexi na vodicovej strane zalepene silikonom. Ale je to vidno az po otvoreni kapoty. To je vsetko.
Vyplatil som zalohu a v pondelok o 13tej som preberal v SNV auto a o 14:22 som mal uz PP znacky. Obhliadku auta som stihol este na policii v SNV

BMW e46 320dT
3/2002 - facelift
Farba Titansilber METALLIC (354)
S210 Dynamische STAB. CONTROL (DSC) Dynamická kontrola stability
S226 Sportliche FAHRWERKSABSTIMMUNG Športový podvozok nastavenie
S255 SPORT-LEDERLENKRAD Športový kožený volant
S273A LM Raeder / STERNSPEICHE 43 BMW z ľahkých zliatin, lúče kolies hviezdy 43
S320 MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Vypúšťa, model nápisy
S386A Dachreling Pozdĺžny strešný nosič
S428A WARNDREIECK Výstražný trojuholník a lekárnička
S481A Sportsitze FUER Fahrer / Beifahrer Športové sedadlá
S502 Scheinwerfer-WASCHANLAGE Ostrekovačmi svetlometov