... všetko o BMW ...
serwo napísal:Pekny kusok, gratulujem. Nech sluzi. Btw, tusim mas rovnaku farbu ako ja.Mam toledoblue metallic. A ked tak rozmyslam, davnejsie som ta stretol v BA. Este som si vravel, ze rovnaka farba jak moja. Nepamatas E66 s PN cislom?
![]()
K tej full vybave. Videli ste uz E65 v latke? Ja uz par hej. Takze full vybava znamena koza, 2-zonova klima a dalsie podobne kktiny. Cize ked si to objednas ako full vybavu, dostanes "socku", kedze existuje aj nizsi level. Vsetko ostatne, ako je ventilacia, masaz, vyhrev a ventilacia vzadu, prip. iDrive vzadu, el. roletky, logic7 a pod., je nadstandartna vybava alebo aj doplnkova vybava. Je tazko urcit, aka bola vybava full, ale toto je urcite full + nejaka ta nadstandartna. Takze vacsina sedmiciek je vo fullke.
Uz aj ja by som sem mohol dat tu moju, keby mi tie kurvy uz konecne po 2,5 mesiaci poslali laptop zo servisu. Mam tam vsetky fotky, dpc.
MAF_BLISTER napísal:KONEČNE!!! Človek čo tomu rozumie a nepozerá na plagáty! Fú, už som si myslel že je to tu pod úroveň. Načo to tu riešia keď nevidia real čo ako je v skutočnosti. A možno sme sa stretli a možno nie. Typujem tak rok 2009 :)
A díky, nech aj tebe slúži. Naše sedmičky sú krásne :). Komfort sa nedá ani opísať aký je super :). No nie?
Majo320 napísal:jednoduche riesenie malo by byt clenstvo spoplatnene a potom by tu bolo menej blbeckov.
Pekna kara