... všetko o BMW ...
jurkyLE napísal:nerob to, budes to mat ako v pohrebaku
upir156 napísal:Akurát som sa ťa išiel nato spýtať, či nieje škoda striekať ich. Ja som niekedy nad tým tiež rozmýšľal, len ja mam brúsny hliník, tak som sa nad nimi zmiloval. Inak kamoš má vo svojej E91 plastové a oproti mojim je tam vidieť rozdiel aj v kvalite hneď na prvý pohľad. Znami dával olepovať listy do fólie čierny brusený hliník a vyzeralo tiež super.
RudyJames napísal:Ja som si vyskusal vsetky:
-strieborne plastove zakladne v E90LCI, sedacky M-paket alcantara, svetly strop - strasne, lacne, hnusne
-bruseny hlinik v tom istom aute - lepsie, no stale to z interieru krici a hlavne kazdy skrabanec velmi vidno
-drevo v E39 - zaujimave, no asi len od 5er
-piano black v E92, interier cierny z M3 - najlepsie, nie je to tmave, pretoze sa lesknu, cely interier posobi elegantnejsie, pre mna najlepsia volba, navyse v E92 je tym potiahnuty aj tunel k zadnym sedackam
Peto24 napísal:ideš to dávať niekomu striekať alebo sám?
jurkyLE napísal:no za 100 Eur by som to ani ja nestriekaldaj vediet potom cenu
Drac1k napísal:pekne na to ides..
Ak by ti nahodou v buducnosti sekali MP3 ,tak pouzi toto https://www.alza.sk/clean-it-brushes-ci ... 382769.htm ,mne to velmi pomohlo,uz ani sek.![]()
Inak tie nesklapatelne zadne sedadla(ne)mal som ich tiez v e46ke,nic nezoberies.Spotrebu asi zavim,neraz zabijam cas na benzinke
,ale na benzinovu R6ku nedam dopustit.
Nech sa dari..