dnes maly upgrade volantu ... vyzera to super jedno co lutujem, ze som ho nedal spravit tlstejsi :) ale dobre je to aj takto... a mimochodom robil mi to chlapik z bazosu a musim povedat skvely pristup a taktiez 120% robota
Tak vcera som prisiel na to preco piska remen pri startovani .... bolo to sposobene rozkyvanou remenicou cize je nova aj s remenmi a srobom ... o chvilu pri 165tkm ma caka dalsi servis :)
Zdá sa mi to alebo ta zadná pneu je na disk riadne natiahnutá? :)
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
mne to vyhovuje takto je to este stale jazditelne :) a keby dam nizsi profil tak disky dostavaju uz dost cez p..u :) je to tam take decentne aj co sa tyka kolies aj pneu (az na tu zadnu ta ma stretch jak svina na moje pomery )
takze servis po dalsich 15tis km spraveny.... - nove platnicky vzadu aj vpredu - vymenene lozisko na klimakompresore - vymeneny plochy remen + remenica na alternatore - olejovy servis ( mobil ) - vsetky filtre (mimo palivoveho ten pojde nabuduce ) - stieracie listy BOSCH - nove audio top hi-fi :)
a myslim ze som nezabudol na nic aktual 165...tkm :)
PS: Ma niekto neorigo zosik ... pripadne vie niekto nainstalovat na origo radio PROFESSIONAL ?