ocakavam fotku na aute tvojom, nie dakom upotenom kombiku
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
V pohode sa na tom jazdi..aspon takto v zapchach po meste. Sice pptom sadnem do TDS a som v soku z troch pedalov ...ale ked umrie automat, chce tam dat uz manual
Ja skrátka preferujem manuál bez ohľadu šport/nešport, výkon/nevýkon. Plus máme rozdielny pohľad na to čo je slabý motor. E36 som mal možnosť jazdiť 320i manuál a z môjho pohľadu auto poskytovalo známky športového vyžitia. Práve to krásne radenie bavorácke, reakcie na plyn a kultivovanosť R6 motora sú veci, čo viem oceniť. Nemerám výkon podľa toho, koľko dokážem spáliť gúm
BMW 318d Touring E91 Mercedes-Benz C220 CDI T-Modell WDB203
Viktor, som toho isteho nazoru. Ale chcel silou mocou touring...a nic schonejsie sa nenaslo. Boli sme pozerat aj TDS napr. E36 320i som mala. Slo to celkpm fajn, ale s 325i sa to neda porovnat. To Petove cabrio 320iA bolo za trest ten automat to uplne zabil