... všetko o BMW ...

čiže už mal v tom prax, takže odtlakovať pomocou diagnostiky, oddeklovať, vypustiť, napustiť, pomocou diagnostiky odvzdušniť a nakalibrovať.
 čiže už mal v tom prax, takže odtlakovať pomocou diagnostiky, oddeklovať, vypustiť, napustiť, pomocou diagnostiky odvzdušniť a nakalibrovať.  áno má to radiť hladko, jemne a nemá to trhať, skákať, a neviem čo ešte.
  áno má to radiť hladko, jemne a nemá to trhať, skákať, a neviem čo ešte. 
  síce neviem ako to vydržím, určite ho vytiahnem aj cez zimu, keď bude pekne.
 síce neviem ako to vydržím, určite ho vytiahnem aj cez zimu, keď bude pekne. 

Dudecc napísal:Tak servis musí byť, keď chcem jazdiť.
Maximálku som neskúšal a ani ma to nijak neláka, ale 250 by to malo dať. :roll

matna bude vyzerat ako tie najlacnejsie co sa davaju gumene
 matna bude vyzerat ako tie najlacnejsie co sa davaju gumene 
sandy666 napísal:Som ti hovoril ze matnu nie ! lesklu !matna bude vyzerat ako tie najlacnejsie co sa davaju gumene
 keď sa mi to nebude páčiť, tak dám lesklú, ale matná je riadna!
 keď sa mi to nebude páčiť, tak dám lesklú, ale matná je riadna!  matné mám ladviny, nápisy BMW Performance, potom vnúro svetiel mám také nejaké, atď.
 matné mám ladviny, nápisy BMW Performance, potom vnúro svetiel mám také nejaké, atď. 

už nech to tam je
  už nech to tam je Normalne to ozivilo cely vzhlad.A ohladom tej listy ja tiez rozmyslam ju nastriekat na matno ciernu ale zoberem asi PLASTI DIP  a fuknem ju iba tak ako to bude... A LIPKO na kufor taktiez parada
  Normalne to ozivilo cely vzhlad.A ohladom tej listy ja tiez rozmyslam ju nastriekat na matno ciernu ale zoberem asi PLASTI DIP  a fuknem ju iba tak ako to bude... A LIPKO na kufor taktiez parada   len tak dalej
  len tak dalej  jokkke napísal:Dudec svetla si urobil brutalneNormalne to ozivilo cely vzhlad.A ohladom tej listy ja tiez rozmyslam ju nastriekat na matno ciernu ale zoberem asi PLASTI DIP a fuknem ju iba tak ako to bude... A LIPKO na kufor taktiez parada
len tak dalej
a Mpacket nedavaj daj uz m3 look a bude to pecka ...