Díky chalani, tak na aute sa za nejakú dobu porobilo pár vecí.
V prvom rade, moja najobávanejšia časť servisných úkonov - výmena hydraulickej kvapaliny v SMG systéme.
Prebehlo to všetko hladko vďaka týpkovi, čo to robil na svojom SMG asi 6x za pár dní (týmto ťa pozdravujem Igor)

čiže už mal v tom prax, takže odtlakovať pomocou diagnostiky, oddeklovať, vypustiť, napustiť, pomocou diagnostiky odvzdušniť a nakalibrovať.
Ďalej vymazať adaptačné hodnoty - to som si spravil sám (pri 60km/h zaradiť N, držať pádla k sebe 3sek. - odporúčam všetkým SMGéčkarom) Teraz mi to radí jedna báseň

áno má to radiť hladko, jemne a nemá to trhať, skákať, a neviem čo ešte.
Ďalej výmena "doživotného" oleja v prevodovke, to sa robilo pár dní na to, keďže sme zisťovali pár vecí, ale nakoniec inžinieri v BMW nesklamali a i keď sme si mysleli, že bude treba dať dole SMG systém, kvôli napúštaciemu šróbu, tak nebolo to za potreby.
Ináč okrem toho, auto si už iba užívam plnými dúškami, milujem, keď sa idem povoziť, keď predbieham, milujem zvuk R6.
Auto ide o pár dní do garáže (teraz už asi fakt)

síce neviem ako to vydržím, určite ho vytiahnem aj cez zimu, keď bude pekne.
A ešte fotka s chalanmi, s ktorými sa zvyknem chodiť prebehnúť po okreskách trošku.

PS: v prípade, že chcete vymeniť kvapalinu v SMG a s tým spojené veci, kľudne ma kontaktujte (áno je to potrebné meniť)