... všetko o BMW ...
shark2 napísal::thumbup: nech poslucha, nepises ake mas obutie kvoli podlozkam, na mojej ex 320xd lci som mal na 225/45/17 8x17 disky, H&R podlozky(kludne sa obrat na martin46)20mm vzadu a v predu 10mm a bolo to uplne daco ine uz na pohlad krajsie, orig su strasne utopene tie kolesa hlavne vzadu. nikde nic nesuchalo ani pri prepruzeni pri plne obsadenom aute to je odskusane. mas 2 sady kolies leto/zima? tie oskrabane jasne vsetko sa da dat spravit alebo nechaj tie oskulane si na zimu nebude ta to tak srat ked to desi suchnes v zime. foliu na zmenu farby by som si nedaval ale to je kazdeho vec :) a chip, zalezi ako jazdis a co ma to auto za sebou.. ale ani ta seria nieje zla 130kw na ten motor. to si mal ist potom do 6valca radsej.
shark2 napísal:ked 17ky a mas xdrive tak to bude 8x17 disk vsetky styri co je standart na tom 225/45/17 pneu aj vpredu aj vzadu (lebo davalo saj aj 255 dozadu ale to musi byt 8.5" disk uz) takze pod tie v klude potom na leto das dozadu 20mm a predok 10mm podlozku, tak som to mal aj ja a no problem. jasne 16 na zimu nonrunflat super volba a podlozky von aby ti zbytocne posyp neobijal naraznik aj ked ja som na zimu 20mm vybral a dal dozadu tie z predu 10mm lebo som sa nemohol na to divat ake to je utopene :))) skusal si uz hladat tu na fore :) napr. bmw-pokec/oprava-a-lakovanie-alu-diskov-t23125.html alebo tie disky 17 co mas zvaz kolko bude oprava a ci sa ti pacia a predaj a kup ine neodrate to je na tebe
shark2 napísal:ked 17ky a mas xdrive tak to bude 8x17 disk vsetky styri co je standart na tom 225/45/17 pneu aj vpredu aj vzadu (lebo davalo saj aj 255 dozadu ale to musi byt 8.5" disk uz) takze pod tie v klude potom na leto das dozadu 20mm a predok 10mm podlozku, tak som to mal aj ja a no problem. jasne 16 na zimu nonrunflat super volba a podlozky von aby ti zbytocne posyp neobijal naraznik aj ked ja som na zimu 20mm vybral a dal dozadu tie z predu 10mm lebo som sa nemohol na to divat ake to je utopene :))) skusal si uz hladat tu na fore :) napr. bmw-pokec/oprava-a-lakovanie-alu-diskov-t23125.html alebo tie disky 17 co mas zvaz kolko bude oprava a ci sa ti pacia a predaj a kup ine neodrate to je na tebe
Igmaus napísal:Podlozky by som volil tieto ja ich tiez budem kupovat
http://www.bmwklub.sk/martin46/rozsirovacie-podlozky-handr-t15339.html
A rozdielne velkosti preto ze keby das dopredu 2cm tak by ti kolesa vycnievali spod blatnikov preto sa dava dopredu 10mm maximalne 15mm vyhoda u tych podloziek H&R co som ti sem dal je ze ked das 2cm podlozky tak sa nedavaju predlzene sroby ale podlozka sa prisrobuje priamo na naboj a koleso prisrobujes na podlozku. Mensie rozmery ako 2cm sa montuju cez predlzene sroby.
Igmaus napísal:Myslis ze pri 8,5" disku a 255 pneu by bol problem s 2cm podlozkou?