konecne novy znak na prednej kapote a hlavne spravena komplet ta nestastna klucka... je vo fulke vsetky mikrospinace aj vyhrievanie zamku nahodene... dnes opat cistene predne sedacky aby biela bielou bola foto nemam...
zo vcerajsej umyvacky, dakujem za pomoc Beckovi: (technika dvoch vedier, AG Bodywork shampoo, DODO Juice rukavica (ovecka ) + AG Fast Glass + 303 aerospace protectant na plasty)
Este sa musim pochvalit, ze som dal asi 10 metrov Mercedesu SLK 230 kompressor (142KW) na sprinte Start bol z pomalej jednotky asi po 15-tich metroch. Nechcel som ist z miesta aby auto tolko netrpelo.
az na ten volant je interier jaka chutovecka ....super
lak no coment...obetoval by som brata za taky
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Tak po dlhej dobe nejake info: Vymenene tycky riadenia - MEYLE HD
Na vymenu cakaju zadne silentbloky prednych ramien. A tu sa chcem opytat: Ako vyrazit stare silenty z ramien? Vybrat cele rameno? Ak by som vybral cele rameno tak by som uz menil aj stredny a predny cap na ramene... Ale poradte ako oddelit ten stredny cap od napravnice alebo na com to je... Mam uz vsetky matky dole ale ani za kkt dat rameno dole... Pristup ako k peniazom vsade! Este aj tlmic davat dole koli jednej matke