... všetko o BMW ...
Mi_t_is napísal:celý sa vypustiť nedá.. vyliať z nadržky. naliať slovnaft.. odvzdušniť, potočiť.. vyliať slovnaft.. a zas.. to isté až dokym ten vyliaty nebude čistý.. A potom naliať dexron IID
cumic napísal:ja som to tiez tak robil a myslim ze aj chalanito je standartny postup... odpojit hadice a tocit bez nastartovania to ti vytlaci este dost kvapaliny... Ale aj tak mi tam nieco ostalo a zmiesalo sa to... Kua ale stale som sa nebol povozit na tom lebo vonku je na hovno
takze uz asi ani nebudem citit ten rozdiel lebo uz ani neviem ako to islo pred vymenou
![]()
p.s.: z tej anglictiny som viac pochopil ako z tej hatlaniny
SurrendeR napísal:nahoda alebo ti noviny napovedali odkial bola povodna?
cumic napísal:VT-535BH: Dakujem za pochvalu, ano tu 3D fotku musis pozerat s tymi obycajnymi papierovymi okuliarmi, ja som to skusal s nimi a brutalne to je
![]()
K tej magic sponge: neviem ci chcem dat 2,70e za jeden kusok spongie ktora sa mi aj tak strati pod rukami... aj na tento Leather cleaner mi hovorili kup si aj aplikator a neviem co je to velky rozdiel... Ja som to robil s obycajnymi spongiami co su na riad za 1e ich mam asi 10 a tiez su jemne abrazivne... Zase sa nemozme nechat takto odzubavat ze spongia hentaka a svedska utierka hentaka... Mal som objednanu aj Autoglym finishing cloth utierku za 8,50e ale nastastie ju chlap nemal a hovoril ze ma lacnejsiu a je to uplne to iste ze aj on na ne prejde... A teraz som kupil v Jednote svedske utierky 40x40cm za 1e a su skoro take iste (predpokladam ze menej vydrzia ale tak ze 1e nekup to...)
belowzero napísal:Ta gumicka trsniaca okolo klucky sa da kupit?samostatne?