no takze konecne som sa aj ja dockal po viac ako 7 mesacnom cakani na papiere som auto dostal 23.12. pekne pod stromcek :)
poucenie: auto z IT uz nikdy...
taaakze par faktov:
rv.: 05/2001
motor: M57/135kW
najazdene: 153tis km
Co sa tyka vybavy, tak je to mala navigacia s kazetakom 1DIN, cierna koza, jednozonova klima, elektricke sedacky bez pamate a vyhrievania

.
Co ma aktualne serie je nefunkcne radio, ale momentalne zhanam origos s CD, navigacia ma netankuje a takisto ju vymontujem aj z kufra
motor vyzera byt OK taha, turbo sa tiez neozyva, servisku to ma origos IT, nasiel som aj nalepku z vymeny oleja, takze vyzera ze by to mohlo byt realne, chystam vymenu oleja, pravdepodobne bud nejaky BMW spec. LL01 alebo LL04.
Zvazujem vymenu palivoveho filtra/-ov, predsa len to auto stalo bez pohnutia 7 mesiacov.
Dalsia vec je naprava, vyzera, ze tycky na stabilaku vpredu su mrtve. Takisto silenty su tiez KO, tipujem podla toho, ze ked zabrzdim a zastanem a potom povolim brzdu, tak ako by nieco v naprave skocilo spet. Podla mna to vyzera na silenty na ramene, chcel by som Powerflex, kedze sa mi osvedcili, ale po tom poziari, co mali, som zvedavy ci ich zozeniem v realnom case.
Dalsia vec je drobnost, prasknuta smerovka vpredu.
Co sa tyka interieru a exterieru, planujem ho dat kompletne vycistit. Neviem ci to dlhodobe statie tomu nejak skodi, ale v kufri mam smrad ako keby tam bola mrtvola

Vec ktora ma troska vytaca je, ze kulisa vyzera byt nejaka posahana. Bud to mal nejaky trotl predtym, alebo zeby to bola ficuria? Paka nedrzi presne v strede medzi 3. a 4. prev. st. ale niekde viac k 5tke ho taha a pravdepodobne tym padom sa mi horsie triafa 3. a 5. prev. stup. Nieze by tam nesli, ale treba ich najst, uz som si zvykol, ale aj tak...je s tym mozne nieco spravit? alebo sa na to vykaslat?
A to je asi vsetko co ma teraz napada, postupne doplnim