... všetko o BMW ...
matus22 napísal:skús bud vypostiť olej alebo ma ešte napadlo či nemáš aj vo valcoch vodu tak skúsiť pretočiť motor ručne alebo vybrať sviece pozreť dnu
Borisss napísal:Ktovie, ci motoru ten decembrovy incident prospel...
Borisss napísal:Jasne, to je v poriadku, akurat sa to nemuselo prejavit hned. A mozno to s tym nema vobec nic.
Kazdopadne, je to trochu smola, no zelam ti, nech to das cim skor dohromady.
Inak, presne takyto typ situacie sa vola skuska dobyvatela. Mozes si byt teda isty, ze si k uspesnemu koncu relativne blizko
belowzero napísal:
Dneska som uz myslel ze sa rozplacem pri tom aute... uz ma to aj psychicky vycerpava snazim sa jak kkt aby vsetko bolo ako ma byt kade tade zhanam veci vsetko zlozim nakoniec vlastne auto ani nejde no uvidime vo stvrtok dam dole asi hlavu a uvidim co a ako sa da scim robit...
Borisss napísal:
Jasne, to je v poriadku, akurat sa to nemuselo prejavit hned. A mozno to s tym nema vobec nic.
Kazdopadne, je to trochu smola, no zelam ti, nech to das cim skor dohromady.
Inak, presne takyto typ situacie sa vola skuska dobyvatela. Mozes si byt teda isty, ze si k uspesnemu koncu relativne blizko
HAZARD napísal:Marko nestresuj neboj sa prides na to a uz sa vozis.uvidis to prevezenie sa uz len po areali bude stat zato nie to este ked bude nalakovane a vo finalnej podobe co s tym budes robit