... všetko o BMW ...
Rimi napísal:hlavne aby nechodil opity,na to uz raz doplatil :)
belowzero napísal:nie nie uz ziaden alkohol:) a tak uz som aj celkovo minimalizoval pitie alkoholu.. malo kedy idem pit.. uz mi to ani nechuti:)
belowzero napísal:hahaaaaaapeppoooo cakal som na tvoju reakciu presne som to ocakaval.. ako aj minule ked som kupil moju 30ku:D presne ta ista reakcia stavky
hold.. smola ale toho sa tak skoro nedockas.. ale ty vies cloveka aj krasne podporit.. a skus dakedy aj rozmyslat stou hlavou co mas na krku.. a nechaj si niektore tvoje nezmyselnee picoviny pre seba.. ale tak co uz asi by si sa potesil.. keby ze sa dakde dore rozbijem.. dobre by si sa zasmial.. uz si viem dopredu predstavit keby ze ho trosku tuknem jake by si z toho robil faaami... ale tak sak Peppo
no co dodat..
PS: skus dakedy aj nieco dobre popriat.. a nemysliet len na to najhorsie.. mozno to iny aj ocenia...
birki napísal:http://bmw-rada-3.autobazar.eu/328i-id814115.html
toto je ona ? ale asi hej co ?
Xader napísal:Tak tak...Tu na fore asi nie je nikto kto by druhemu prial autonehodu, to by musel byt fakt kreten !!!
Za volantom si treba davat pozor, aj ked mas silne auto. A vzdy radsej rozbit auto, to opravis/kupis nove. Zivot neopravis, nekupis novy. Mas len jeden zivot a jednu sancu, vratit niektore veci nepojde![]()
Heh a ja som zivym prikladom, ze sa da aj na rychlom aute jazdit pomaly a opatrne![]()
viktorko22 napísal:Krasne napisane..fakt...ja som takto stratil kamarata, a zhodou nahod havaroval v BMWtak plechy boli, su aj budu..ale zivot je len jeden..
Inak krasna 36ka...len nech tie zadne svetla idu cim skor prec :) vela stastnych km prajem..
arny napísal:aj ja sa pridam, GRATULUJEM a to Mko daj do P..če
belowzero napísal:viktorko22 napísal:Krasne napisane..fakt...ja som takto stratil kamarata, a zhodou nahod havaroval v BMWtak plechy boli, su aj budu..ale zivot je len jeden..
Inak krasna 36ka...len nech tie zadne svetla idu cim skor prec :) vela stastnych km prajem..
uz mam v kufri origo co tam boli ale chcem a bielimi smerovkami..tieto nemaju