... všetko o BMW ...
kenny napísal://: EDIT: na jednom fóre som našiel toho ástona.
kenny napísal:Slovakexotics.com ak máte fotky nejakých exotov pls regnite sa a a uploadnite. :)
Dopadlo všetko v porádku alebo sa to ešte rieši?
BTW: ten aston stáva pred Car Exclusive.
kenny napísal:ice.blade: Ne ne to je fórum kde fotíme luxusné športové vozy a náhodou stál ťuknutý pred showroomom Car Exclusive tak ho odfotili v takom stave ako vidíš na foto.
Ten aston tam stáva furt tak ak chceš tak sa choď spýtať, že čo sa mu stalo? Len tak tam nacupkaj, že jej mám záujem o V8 Vantage a pozerám, že ten vonku je dajaký buchnutý...
Rimi napísal:ani sa ti nedivim,ze si dakde buchol,parkrat som videl co robis s autom a ostal mi rozum stat a nehovoriac o tom,ze si skoro trafil na prechode pre chodcov moju polovicku.. Je mi jedno koho to bola vina,ale dufam,ze sa aspon trocha skludnis s tvojim stylom jazdenia..
Rimi napísal:ani sa ti nedivim,ze si dakde buchol,parkrat som videl co robis s autom a ostal mi rozum stat a nehovoriac o tom,ze si skoro trafil na prechode pre chodcov moju polovicku.. Je mi jedno koho to bola vina,ale dufam,ze sa aspon trocha skludnis s tvojim stylom jazdenia..
belowzero napísal:taaaaaak :) po dnesnom trapeniii :) auticko uz pojazdne
Dakujem BlackMW za chladic :) velmi si mi stym pomohol :)