Nedeľa, 8. Januára 2012, 19:02
Zdravym chalani!!
Tak konečne už aj ja vám napíšem niečo o svojom BMW E36.Ked som chodil na sterdnú pri vchode sme mali 2 autobazare a vždy som obzeral autá,aky si raz kúpim!Páčili sa mi Golf 3,feldy a BMW!Každý den niečo iné sa mi lúbilo,ale čo nelutujem je,že som sa rozhodol pre BMW!Také auto som chcel,čo sa mi dizajnovo lúbi z vonka i z vnútra.Mal som našetrené len 1500€,tak čo sa zmestilo do sumi.Pri počítači som vysedával celé dni i noci a kukal po inzerátoch,kým som našiel to pravé pre mna!!Bolo to krásne biele Bávo!!Hned som volal majitela,dohodli termin a išli pren!!Stala 1200€!
To bol najkajší den v mojom živote,bolo to pár dní pred mojou 18-kou.Auto sme priniesli domou piatok bol som velmi hrdý nan!! Lenže cez výkend sa nedal prehlasit a tak v pondelok ked majitel išiel odhlásit na políciu a nedal sa,nakolko mal auto pod exekúciu,no mna skoro šlach trafil.Tak som chcel zobrat spet auto hned,ale peniaze už nemal,nevedel vratit len polovicu sumi!Ani vo sne by ma to nebolo napadlo,že sa mi to može stat ved mal este 5-ku radu bava top stav!Vyše pol roka som auto používal tak,že nebolo moje! A jedného dna nám navrhol,že má na výmenu druhé! A vtedy sa na mna usmialo štastie!
Dostal som druhého krásavca sivej metalízi!
Majitel ma upozornil,že pri brzdení taha do lavej strany.Po ceste som si dával pozor,ale po príchode domou mi to nedalo a dal som dole kolesá,že sa pozrem aký je problém.Dal som dole lavé koleso,brzdy všetko OK.Dal som dole pravé koleso gumená hadička odstrihnutá v nej jeden šrob a strmen nikde!!Trochu buchal predok,tak som vymenil tyčky štabilizátora,silenty ramena,olej,rozvody a remen.Vymenil smerovky z oranžovych na biele a kupil som nejaké dočastné kolesá.Nakolko ja bez hudby nedokážem existovat,tak som nahodil aj hudbu!
Čo mi ešte ostalo pár drobných € ,tak som odstranil určité nedostatky,aby bol technicky funkčný.Pomaličky som si našetril nejaké drobné a túto zimu by som chcel toho vymenit trochu viac a opravit,aby bol aj esteticky dokonaly!
-
Prílohy
-

- prvé BMW
-

-------------------BMW Forewer--------------
E36 316i EX
E36 318i EX
E39 523i