Vitajte naspák pri seriali vytiahni si kasnu s old school krútou. Kedze nasim posolstvom su stoka upravy & opravy, je zakazane pouzivat profesionalne postupy. Ucte sa teda od neprofesionalov

Zobereme teda volaku sedmu s evidentne krivou zadnicou, odvrtame bodove zvary podlahy od nosnikov (to sme si ukazali par o scrollov vyssie) a vyberieme dno kufra aby sa nam lahsie rovnala prdel. Musi to vyzerat tak, akoby ste tyzden nejedli, mali po ruke konzervu ale nemali po ruke otvarak.
Takze step1: niekto sikovny nesikovne vyreze podlahu dookola karbinou, pri com dojebe karbinu ktora mala tyzden cize pekne cesta do hornbachu s blockom - pokazila sa, dakujeme ze ste nam dali druhu a mozme pokracovat

Ta podlaha nie je taka jednoducha ako sa zda, trvala tak tri dni lebo je to zbodovane este kade tade, o dno rezervy, o tazne oko.. no treba proste rezat a rezat kym sa to nevydrbe von.. Bohuzial obrazkovy navod vam nedam kedze niekto sikovny o5 nesikovne vymazal fotky z mobilu
Od niekoho som pocul, ze je v dnesnych dobach moderne robit si taketo fotky.. neviem, doma mam na stole pisaci stroj a zhanam momentalne neuspesne 286stku.. tak ak by niekto mal, vymenim za dake diely na e32.

Pome na step2: tu sa pristavi dalsi sikovnicek a privari pozdlz celeho zadneho cela 10mm pasovinu s okom na tazne lano

Volako takto nak to vyzera:

Zobereme najblizsiu pojazdnu e36stku a zapriahneme na nu lano

Kedze sedma ma tuhy korienok aj napriek vyrezanej podlahe, treba ju dakosik zaistit proti posuvu. To zabezpecia hranolky od denda ktore nadherne posluzili - treba to zapriecit tak aby to tlacilo na nosnik. Po zmontovani kolesa sa treba potesit ze jeeee ruzove tlmice s hviezdickami na tie uz som aj zabudol :)

Nastartujeme 36stku, pomaly tahame kym sa sedma nepritiahne k stene a potom dame zopar tvrdsich ran, vid instruktazne video, PS: netreba skryvat emocie

No vysledok prace si ukazeme ked raz bude svetlo

No aspon ochutnavka - kufor cca sedi, vo vnutri katastrofa ale cierna paska a daky plech to polieci.

Dakujem za pozornost, vidime sa pri dalsom pokracovani kde si snad ukazeme, ako dat e34 nadrz do e32 a este s tym bonusom, ze uz nebude nad nadrzou dno rezervy o ktore nadrz vlastne drzi