... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:ze nech to schytas radsej ty ako auto?
Dogg88 napísal:ze nech to schytas radsej ty ako auto?
Maris99 napísal:Ako vidim moja stara E34 V8 si co to prezila odkedy odisla odomna z NZ:) Hlavne navonok je daka dobita:))))
. Tiez e30 ale ina). Rozhodol som sa ze do jari je casu dost a teda si dam na praci ako tak zalezat (uvidime ako sa mi to podari
) . V plane su aj dalsie upgrady ktore postupne budem pridavat. Zozaciatku som mal velku chut do prace ale uz po prvom dni stravenom vonku s vrtackou a bruskou ma to dako prechadza 

. Tak s myslienkou ze som uz fakt pripeceny som zasa sadol do auta a siel dalej domov. Sa mi to nezdalo ze by sa moje nekazove daily dokazalo pokazit. Nastastie tomu tak nebolo
. Pracoval som do 22:00 hod (nocny klud) takze dnes to cele este poobrusujem a bude to vyzerat inak, ale aj tak mam z toho riadne zmiesane pocity. Nevadi, bud sa do toho dako dostanem alebo tak dodrbem aj podlahu 
bajer88 napísal:začína mi chýbať fizik
kde sa tulaš ?

, uz ich nebolo kam dat a v garazi bolo treba uvolnit miesto. No a kocur si dako na ne zvykol a zacal na nich spavat
. Ale.... Ale... Nesvietila vam! "Ale ved vidite ze svieti". Nevedeli ze co s tym tak mi podal papiere so slovami :dajte si to dokopy..." aj ked, neviem ze co si mam dat dokopy ked to osvetlenie funguje