1-2-3 , Dendo nespí... Zadná hniloba je vyvarená. Nevyzera to uplne tiptop ale, cert to ber, hlavne ze je tam plech a nie hniloba skrz. Este stale som sa nenaucil pouzivat git

. Preto to aj po gitovacke vyzera tak ako to vyzera. V piatok sa ku mne vecer pridal aj Fizik aby ochutnal trocha z mojej nezamenitelnej kazdovecernej ghetto garazovej atmosfery - chladný vecer, 2-3 mikiny na sebe, tmava ulicka kde jediny svietiaci bod je osamela garaz kde iskri zvaracka a z reprakov sa nesu tie prave oldschoolove skladby od Onyxa, ODB, a podobne, k dotvoreniu uplnej atmosfery Bronxu v r.1988 nechyba samozrejme ani nedaleky kanal z ktoreho sa dramaticky pari. Celkom to vystihuje fotka ktoru Fizik pridal

. Stihol som si pri praci samozrejme aj kvalitne dojebat prst ked sa mi podarilo si pod necht pichnut este zeravy zvaraci drot

. V sobotu zmizol iS motorcek z garaze tak je konecne viac miesta a mozem sa pomalicky pustit do podlahy pod spolujazdcovymi nohami. Odkedy sme robili e36ku tak somnou na posteli byvaju dve moje BBS

, uz ich nebolo kam dat a v garazi bolo treba uvolnit miesto. No a kocur si dako na ne zvykol a zacal na nich spavat

. Este minuly tyzden ma na orione zastavila po ceste do garaze hliadka ktora pomaha a chrani. Otocili sa zamnou na hlavnej a sli az ku garazi. Reku pan vodic nesvieti vam SPZ

. Zapnem parkovacky, idem za auto - spz svieti v plnej krase, tak vravim "ale ved svieti", prisli obaja za auto a pozeraju

. Ale.... Ale... Nesvietila vam! "Ale ved vidite ze svieti". Nevedeli ze co s tym tak mi podal papiere so slovami :dajte si to dokopy..." aj ked, neviem ze co si mam dat dokopy ked to osvetlenie funguje

. No aby som len nekecal tak aj dake fotos.