Takze popisal by som to slovami dva omezovac mraaadadadadaaa BUMMM CHRRRRUMM CHRRR čotijebe DRRRB
No ako jak som uz stal tak pozeram ze ti jebe tak odtialto ma bude muset zeriav vyjebat a budem zhanat druhu kasnu.. No nic hned som skusal ci motor ide, ten naskocil, spiatocka a daaako sa to po bruchu vdaka zvarosvoru vystveralo z jarku a ani som nevystupoval sak este by sli daky zandari cmuchajuci moznost dat pokutu tak hned za jedna auto sa rozbehlo so silnym chtíčom tahat sa do pravej strany, cele to skakalo tak reku asi kolesa K.O. a tak som dosiel po najblizsie miesto mimo cesty. Vyjdem, pozrem predok pohodka klasika kombinacia moja oblubena blatnik + smerovka + koleso + naraznik no tento krat uz aj dake to rameno K.O. ved treba progress

Pozrem zadok len daky ohnuty plech pri svetle a svetlo ktore uz bolo rozbite je este viac rozbite.. slusnee na to ze som siel tak.. neviem kolko lebo nejde tachac ale 2 uz nestacila

idem nasadnut a kukam ze mm co je to pri tej nalepke take krive tak zoberem telefon, zasvietim a kukam ze

- motherofgod.gif (1.16 MiB) 1628 zobrazení
To je celeee krivee ved vid foto nizsie

Otvoril som kufor, vytiahol brand new jastericu z kauflandu za 16.99 reku odpannim ju, medzi bordelom, krabicami, castami interieru, dvomi rezervami, rozbitymi pivovymi flaskami a inymi potrebnymi vecami skusam hladat kluc na kola no neuspesne.. v tom lesnom tichu som zacul dake krochkanie lesnej zveri tak som sa zamkol dozadu, pustil FMko kde hrali prijemny minimal a cakal na kamaraata s klucom na kolesa

ná potom som sa dako dotackal domou o tretej ci kedy

Foto zadku, predok nestoji za nic ten vyzera tak jak minule