Ná tak sa rozpisem i ja. Posledne sa mi moc nechcelo pisat ale teď mám už vočem. Tiez som utrzil nejaky high speed bumper zvodidlo kiss, presne taky aky som si vysnival cize dalsia fajka v zozname snov :) Auto ostalo prekvapivo cele no den pred tym som si to vynahradil skuskou pevnosti zvodidiel ked mi dako nevyslo esíčko. Fotky z toho moc neni kedze som promptne vylanaril od znameho ruzoveho e32 stancera predny blatnik s pozostatkami stickerbombu a hned ho napratal na auto kedze sa slo zas jazdit.. holt jak sa vravi dorifto repairo dorifto. Blatnik, svetlo smerovka, naraznik vsetko sa fixlo, jal som sa teda menit kola a kukam ze vzadu na kole tri sroby iba, vsetky povolene a jeden mi vypadol polovicny.. Dal som dolu koleso a hen tri srauby too much torque ustrihnute.. Such such such som zasebe hodil brzdu, kotuc a nastastie sli zvysky srobov len tak vysrobovat rukou. Fotky srobov ma ten, co ma rok vyroby nadrze 1988 tak snad mi ich sem postne

Ja som fotit nestihal kedze sa v podstate na mna cakalo
Nemohli chybat ani policajti ktorych zaujal moj low isa lifestyle zadok, reku preco to vyzera tak, akoby tam neboli struny a tak vravim ze noo mam nalozeny kufor. Ukážte! Tak som otvoril kufor kde bolo jedno kolo, a ze to jedno koleso tolko vazi? Tak vravim ze tu je schovane na mieste rezervy este jedno

No zacal som tam davat historku ze tymto 22 rocnym vykopavkam sa unavuju struny vzadu tak ako na 120cinach po case dviha predok a blaablaa pokracujte v drifte.. teda v jazde
V den rozmarovania som nahodil na naraznik 3,0V8 lips nech to ma krajsi look zpredu:

Potom sme to museli spolocne oslavit zvodidlami

Vecer vsak muselo byt drift ready tak sa to urychlene fixlo a nahodili sa nenapadne kolecka

Nasledne spominany wallride zadkom po zvodidlach

No a pri tej spotrebe dielov som radsej dokupil zas nejake kapoty, dvere, naraznik a iny bordel