... všetko o BMW ...

fox1k napísal:pokiaľ si to spravil tak, ako ti crumar povedal, tak nevidím problém
 [/quote]
[/quote]nadro napísal:Juraj a Ty si videl niekedy namontovanú tú rozperu takto? Osobne si myslím, že tento typ rozpery tam nemal byť. Niečo iné možno áno, ale toto mi tam nevonia

hlavne koberce už sa aj ja teším na svoje len nech dojdu budúci týždeň sportsitze
  hlavne koberce už sa aj ja teším na svoje len nech dojdu budúci týždeň sportsitze  
BMW318i napísal:aj ja mam tu rozperu takisto dopredu...inak to nepasuje... to mas ktore angel eyes , kolko diod tam je??a odkial???
Panak666 napísal:Nechcem byt rozperovy hejter, ale pokial je auto na daily use obzvlast s nie zrovna vrcholovou motorizaciou-dla mna je tam zbytocna....kedze nezavodis nedokazes ju ani realne vyuzit-hrozi ti akurat pri nehode pokrutenie celej prednej casti vozidla.
mathew144 napísal:palec horehlavne koberce už sa aj ja teším na svoje len nech dojdu budúci týždeň sportsitze
 tamtie povodne boli v hroznom stave
 tamtie povodne boli v hroznom stavePanak666 napísal:Nechcem byt rozperovy hejter, ale pokial je auto na daily use obzvlast s nie zrovna vrcholovou motorizaciou-dla mna je tam zbytocna....kedze nezavodis nedokazes ju ani realne vyuzit-hrozi ti akurat pri nehode pokrutenie celej prednej casti vozidla.