... všetko o BMW ...
fox1k napísal:pokiaľ si to spravil tak, ako ti crumar povedal, tak nevidím problém
nadro napísal:Juraj a Ty si videl niekedy namontovanú tú rozperu takto? Osobne si myslím, že tento typ rozpery tam nemal byť. Niečo iné možno áno, ale toto mi tam nevonia
BMW318i napísal:aj ja mam tu rozperu takisto dopredu...inak to nepasuje... to mas ktore angel eyes , kolko diod tam je??a odkial???
Panak666 napísal:Nechcem byt rozperovy hejter, ale pokial je auto na daily use obzvlast s nie zrovna vrcholovou motorizaciou-dla mna je tam zbytocna....kedze nezavodis nedokazes ju ani realne vyuzit-hrozi ti akurat pri nehode pokrutenie celej prednej casti vozidla.
mathew144 napísal:palec horehlavne koberce už sa aj ja teším na svoje len nech dojdu budúci týždeň sportsitze
Panak666 napísal:Nechcem byt rozperovy hejter, ale pokial je auto na daily use obzvlast s nie zrovna vrcholovou motorizaciou-dla mna je tam zbytocna....kedze nezavodis nedokazes ju ani realne vyuzit-hrozi ti akurat pri nehode pokrutenie celej prednej casti vozidla.