... všetko o BMW ...
M1R3C napísal:fúúú krásna ..nebol si včera na Avanti v TT tankovať alebo čo okolo štvrť na 4 ? .... A som ti pozeral na auto že to je teda super vozítko ... šifírovala to neaká baba
atc525 napísal:Davaj viac foto,tie 95 tam fakt sedia
.
Bmw666 napísal:
cau jj bol som s frajerku super vozitko to bude az ked dostane to co mu byvali majitel nedal inac dik sme mohli zapalit aspon
M1REC napísal:keby viem že si to ty tak kludnefúú ale ten pohlad ako sa to blížilo a keď sa ti čajka otáčala k pumpe a pridala troška taký krásny bublotavý zvuk no nemohol som.... A prečo ešte nemáš TT značku ?
Bmw666 napísal:nabuduce ..mno su tam namiesto katov rezonatory tak zo zvukom sa uz hrat nemusimchalanovy to trvalo skoro 2tyzdne dokym to odhlasil rano idem konecne pre znacky
M1R3C napísal:Krásne zvuk popiči....... Kedy pridáš nové fotky už sa tešímmohol by si aj neaké video ako to bubloke krásne.... A prečo 735 a nie 740 ? či bola lepšia ponuka ?
Bmw666 napísal:tak zaklad bol cierna farba a long inac na foto nemam ani naladu uz 4dni sa vtom hrabem a asi ani tak skoro neskoncim
Bmw666 napísal:robi to typek s tatkom z anticoru a niektore maju fakt dobry zvuk len im to dlho trva