diky chlapi :-))
podvozku sa bojim, nechcem stresovat ci prejdem, zastavovat na kazdej pi. aby som akosi presiel a plakat na kazdej nerovnosti, takze to zatial neriesim, teda neznizujem. uvidime do buducna
predok mam v plane, m paket II alebo sem tam este hodim dilemu nad m kovym naraznikom na sedan, len toho sa bojim, ze to nebude boh vie co.. (najma nedosadne, bude moc vonku, moc vnutri, bude kricat, atd.)
+ chcel by som fl kapotu poriesit, velmi sa mi to paci na predfl spolu s m paket II, ale zatial ani nemam presne tusenia co to bude obnasat (zatial sa s takou myslienkou skor iba pohravam v svojej hlave:-)) )
co sa tyka mojho pocitu z prechodu 17'' na 19'' po vcerajsej kratuckej jazde: pocity mam vselijake. najviac ma fascinuje ako teraz uprene na mna vsetci pozeraju a nevedia oci utrhnut

ked idem, mam pocit, ze tu cestu valcujem a zarovnavam (placebo samozrejme

) ale ze by to extremne ubralo na komfortu oproti 17, tak to moc nie (kebyze som low tak urcite ano), ale urcite netvrdim, ze je to pianko

su tam sirsie gumy, cize je to lenivejsie + viac sa hram s volantom na ceste kvoli nasim vyjazdenym kolajam, viac az casom, stale nemam cas ani seba poriadne a to piatok pripocitavam dalsi rok zivota za sebou. nie nadarmo sa vravi cas su peniaze..
vcera bola sprovoznena rucna brzda, z neznameho dovodu niekto menil komplet zadne brzdy, ale nejakym sposobom zabudol nastelovat rucnu, cize chlapci pozerali ako debili ked mali v ruke nove ATE celuste + ATE pruzinky, ze ideme spravit rucnu brzdu a po zhodeni zistili, ze tam uz je komplet vsetko nove
takze mam na ruke uplne nove zabalene ATE pruzinky na rucnu + ATE celuste na rucnu brzdu, ak ma niekto zaujem staci sa ozvat, hodim to este do predaja nahradnych dielov, kupovane z dsauto.sk
takze aspon rucna nastavena a konecne zabera na 3-4 zubku ako sa patri :-)
+ cakam na to ci zimaky preziju vyrovnavacku

som plny ocakavani ako to dopadne