... všetko o BMW ...
kraken331 napísal:Nemam graf, ale osobne si mysllim ze motor treba este doladit je tam robena uprava -csl vacky precipovane a to podla mna je nedokoncena uprava nakolko stale ukazuje vysoke emisie nieje to uplne ok.urcite budem riesit saci trakt,airboxom kvoli dokonalejsiemu plneniu vzduchu.mam pocit ze motor ma malo kysliku,tym padom bohata zmes plus emisie.to vsak nieje take jednoduche a to si musim 2krat rozmysliet aky airbox tam supnut.nerad by som sa pomylil a vycaloval velke peniaze za niaku karbonovu krabicku ktora mi moze byt nanic,musi to spolu spolupracovat,a samozrejme nepokazit nieco unahlenym rozhodnutim.mam niake ponuky na kompresory ale to uz mi pripada trochu pritiahnute za vlasy a nechcem s toho robit pojazdnu pokladnicu penazi.
kraken331 napísal:Urcite ano, a to aj preto lebo koli tym co su tam skoro zhorelo auto! chcem aj kapoty v carbone zadnu csl tak zhanam
za dobru cenu, forsteiner je drahy ako hovado,co tam pridava kokain???
kraken331 napísal:Nemam graf, ale osobne si mysllim ze motor treba este doladit je tam robena uprava -csl vacky precipovane a to podla mna je nedokoncena uprava nakolko stale ukazuje vysoke emisie nieje to uplne ok.urcite budem riesit saci trakt,airboxom kvoli dokonalejsiemu plneniu vzduchu.mam pocit ze motor ma malo kysliku,tym padom bohata zmes plus emisie.to vsak nieje take jednoduche a to si musim 2krat rozmysliet aky airbox tam supnut.nerad by som sa pomylil a vycaloval velke peniaze za niaku karbonovu krabicku ktora mi moze byt nanic,musi to spolu spolupracovat,a samozrejme nepokazit nieco unahlenym rozhodnutim.mam niake ponuky na kompresory ale to uz mi pripada trochu pritiahnute za vlasy a nechcem s toho robit pojazdnu pokladnicu penazi.
Mr.S napísal:
myslim, ze je v celku jedno aky "airbox" mas pred odmeriavacom![]()
ak chces riesit zmes tak iba cez ECU resp. cez AFC
a ked merate emisie, tak hodnota kysliku je idealna 0.0%![]()
uprava tohto motora mi pride uplne zbytocna, pretoze za maly peniaz nepoznat takmer ziadnu zmenu...
jedina rozmumna vec je odlahcit auto.
kraken331 napísal:Urcite ano, a to aj preto lebo koli tym co su tam skoro zhorelo auto! chcem aj kapoty v carbone zadnu csl tak zhanam
za dobru cenu, forsteiner je drahy ako hovado,co tam pridava kokain???
Duffy napísal:
vorsteiner by som prudko neodporucal! mame osobne skusenosti (peppo)
inac pekne auto . drzim palec.
Inscene napísal:pekne to je ake et maju zadne kolesa?
kraken331 napísal:Neviem bude to asi 27 este som to nemal dole,mlady kraken uz vyjazdil 4nadrze, to auto este nastihlo ani vychladnut...
Bikemann napísal:az na to drevo je to uzasne, hlavne ta koza
Inscene napísal:jj cize dam 20mm podlozky a look bude taky isty :) to som chcel vediet)
kraken331 napísal:ano to drevo tam posobi divne, casom s tym nieco urobime aby to posobilo sportovo je to take limuzinove niekde som
videl farebny karbon, alebo bruseny hlinik?uvidime!