... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kraken331
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Re: novy pribeh M3-splneny sen

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 19:06

dracik.bmw napísal:
Parada velmo prajem aby sluzilo..a tesim na osobne stretko v TO... :twisted:

Pride ten co mi tu hovori Tatko ale radcej zatial ziadne driftovanie! je este mlady a malo skuseny najprv sa musi doucit
normalne jazdit potom drifty.Dnes som hovoril s panom ktory to auto ladil osobne, takze nie Kramsky ale Odehnal z
Brna je tam motor CSL kit ,Kelleners vyfuk aj katalizatory ,brzdovy kit brembo-kelleners a podvozok bilstein to asi
zatial vse! bavil som sa s Odehnalom aasi budem pokracovat ale opatrne airbox...

Inscene
Auto: beamer

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 19:42

pekne auto ..carbon black farba?

inak bolo burane na pravu stranu?
e46 330i
e28 544i

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:08

kraken331 napísal:
ked budu do soboty vybavene papiere(prepis+poistka) urcite by som tatka ukecal

a eby isiel Arnost A Cosmo urcite pridem

spravím všetko čo je v mojích silách aby som išiel, a možno sa naučím aj modliť aby som sa mohol pomodliť [-o< :lol: :lol:

patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:26

Tesime sa cele TO a okolie,velmo radi privitame dalsieho clena a este aj na M-ku :twisted:

kraken331
Autor témy

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:35

Inscene napísal:
pekne auto ..carbon black farba?

inak bolo burane na pravu stranu?

Neviem ci bolo burane, preco myslis ? daj vediet ! este som to nemal dvyhnute, dufam ze nebolo! sedi to na ceste
dobre, iked trocha tvrde! teraz si mi dal chrobaka do hlavy.

Inscene

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:37

predny naraznik na pravu ma velku medzeru neviem mozno zle dopasovane mozno mala nehoda nehovorim ze je to mrdka buchnut v kolone sa podari kazdemu .. ffarba je carbon black?
e46 330i
e28 544i

kraken331
Autor témy

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:47

Inscene napísal:
predny naraznik na pravu ma velku medzeru neviem mozno zle dopasovane mozno mala nehoda nehovorim ze je to mrdka buchnut v kolone sa podari kazdemu .. ffarba je carbon black?

Karbon schwatz metalic aj ja som si to teraz vsimol na fotke javy sa to tak mozno drcnute inak e46 tam ma te silonove
stelovatelne drzaky mozno to je posunute alebo aky fas vsak to pozrem este som nemal cas.

Inscene

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 20:56

hee tak farbu mame rovnaku .. nevymenis motor ?:D:D: haha hej da sa to nadstavit cely predok sa da nastavit aby to 100perc licovalo co nelicuje ani ked to vynde z bmw.. mne zadny naraznik trocha odstava na koncoch ...
e46 330i
e28 544i

kraken331
Autor témy

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 21:07

Inscene napísal:
hee tak farbu mame rovnaku .. nevymenis motor ?:D:D: haha hej da sa to nadstavit cely predok sa da nastavit aby to 100perc licovalo co nelicuje ani ked to vynde z bmw.. mne zadny naraznik trocha odstava na koncoch ...

Ja to nastavym aj keby sa to neda nastavyt,inac dnes to skoro chytlo horet! zo zadnej lampy je ulomene drzak
panelu ziaroviek to vypadlo a vypalilo nomalne diery,smrad jak hovado a ja som myslel ze spojka alebo brzdy lebo som
tomu troca daval prdy nakoniec kurva dym z kufra nejaky kokotryl to tam lepil silikonom,to je uz raz tak brzdy za 150litrov
a suciasku za 20euro nekupi a roby sa blbi ten silikon som tam natlacil asi ja,vsak dam nove svetla aj ohorete plasty!

Inscene

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 21:10

ty vies :) hej poznam robotu silikon a sak to nevidno a tak... koleso mam jedno tak ze stekance a ze to je v pohode lakirnik povedal predny naraznik mi budu prerabat .. prestrek ak kkt.
e46 330i
e28 544i

kraken331
Autor témy

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 21:33

Inscene napísal:
ty vies :) hej poznam robotu silikon a sak to nevidno a tak... koleso mam jedno tak ze stekance a ze to je v pohode lakirnik povedal predny naraznik mi budu prerabat .. prestrek ak kkt.

Su lakyrnici a minaci farieb tvaria sa poniektory ako plasticky chyrurgovia a nemaju ponatie co je to lak!Mne osobne
narobili viac skody ako osohu to hlavne ked odrbavaju na materialoch akoze PPG Standox a pritom samy Novol a ine
sracky.

Inscene

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 21:38

hlavne ked ta snazi ojebat ze to neni auto to sa neda poriadne streknut dopice tak nech to povie predtym nez to tam donesiem .. (myslim disky)

cele dielo tvoria tisice detailov a hlavne ked je detail odjebany tak vysledny efekt stoji za kkt..
e46 330i
e28 544i

kraken331
Autor témy

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 21:56

Inscene napísal:
hlavne ked ta snazi ojebat ze to neni auto to sa neda poriadne streknut dopice tak nech to povie predtym nez to tam donesiem .. (myslim disky)

cele dielo tvoria tisice detailov a hlavne ked je detail odjebany tak vysledny efekt stoji za kkt..

Kedysi mi lakovaval jeden typek z Lehoty pod Vtacnikom, strikal v garazi ze si pomali neotvoril dvere na aute ale
nastrikal to spickovo! Ale dlho som potom nic nerobil neviem ci este roby bol trocha divny-taky na zrutenie alebo sa
pokazil aj to sa im dost casto stava.

Inscene

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 22:10

moze byt .. kto vie ten vie aj v stodole..aj ked ..... nooo inak zasieram ti tu topic hlupostami waaaa
e46 330i
e28 544i

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 6. Augusta 2009, 22:40

Ja by som velmi rad siel na zraz do TO, este som na ziadnom nebol.. Len ak by som siel tak non-bmw :(

A kraken --> diky :smile:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných