... všetko o BMW ...
dracik.bmw napísal:Parada velmo prajem aby sluzilo..a tesim na osobne stretko v TO...
kraken331 napísal:ked budu do soboty vybavene papiere(prepis+poistka) urcite by som tatka ukecal
a eby isiel Arnost A Cosmo urcite pridem
Inscene napísal:pekne auto ..carbon black farba?
inak bolo burane na pravu stranu?
Inscene napísal:predny naraznik na pravu ma velku medzeru neviem mozno zle dopasovane mozno mala nehoda nehovorim ze je to mrdka buchnut v kolone sa podari kazdemu .. ffarba je carbon black?
Inscene napísal:hee tak farbu mame rovnaku .. nevymenis motor ?:D:D: haha hej da sa to nadstavit cely predok sa da nastavit aby to 100perc licovalo co nelicuje ani ked to vynde z bmw.. mne zadny naraznik trocha odstava na koncoch ...
Inscene napísal:ty vies :) hej poznam robotu silikon a sak to nevidno a tak... koleso mam jedno tak ze stekance a ze to je v pohode lakirnik povedal predny naraznik mi budu prerabat .. prestrek ak kkt.
Inscene napísal:hlavne ked ta snazi ojebat ze to neni auto to sa neda poriadne streknut dopice tak nech to povie predtym nez to tam donesiem .. (myslim disky)
cele dielo tvoria tisice detailov a hlavne ked je detail odjebany tak vysledny efekt stoji za kkt..