... všetko o BMW ...
DaDoAbraham napísal:Fukár nie je zlomený (asi) ale chýba tam ta krytka krajná, že vraj sa niekde stratila... A cena ???
No momentálne je to 1631,14€ zhrubaale to je vrátane kazdej blbosti ako autokozmetika, farby na brzdy, odťahovky, čalúnenie volantu, vyvaženia kolies a pod.
Akooo čakal som, že do toho pôjdu peniaze ale uprímne ne v takom intervale...A mimochodom dalo by sa to celé vybaviť aj lacnejšie ale fakt som si potrpel na kvalitu dielov nakoľko nechcem investovať viackrát do tých istích vecí a pomenil som toho preto toľko, že keď už to bolo rozobraté tak aby som viackrát nemusel platiť tú istú robotuSnáď to bude už dobré... Ešte mám na pláne par vecí... Napr. čo aktuálne riešim je štartér xenónu a chcel by som ísť na poriadnu diag. poprípade nakodovať zopár vecí a lámem sa nad tým, či mám niekomu za diag. platiť alebo si mám zaobstarať svoju... Aj keď má možnosť vlastnej diag. láka bojím sa, že to nebudem vedieť
DaDoAbraham napísal:No ok..teda nechám tu diag. na neskôr ale čo by ma zaujímalo je ako je to s tým kodovaním toho denného svietenia a legislatívou ? Je to legálne nakódovať diaľkové na denné svietenie ? Lebo budem radšej keď tie xenóny sa budú využívať len keď budú zapotrebí, a to v noci...
Napster050 napísal:pokial je to vidno aj za slnka, tak to väčšinou policajti neriešia