tak po prejdeni ebayu de aj com som sa rozhodol pre tuto listu... http://www.ebay.com/itm/03-BMW-330-E46- ... 89&vxp=mtr najlepsie mi asi vyhovuje... miesto sport tlacidla tam je ine ale to mi asi nevadi... neviete nahodou co to je za tlacidlo?
tak dnes som si od faceman-a doviezol komponenty na elektricke okna do zadu, chybajucu kufrovu policku kedze som menil lavy kufrovy tapacir a menic CD... diky
načo slúži to tlačitko s obrázkom repráku? a tiež to tlačitko vedľa toho
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ten reprák je k Harman kardon reprakom a to tlačidlo vedľa mi bolo vysvetlené ako nejaký asistent pre jazdu s kopca ale nie som si istý ja tam idem napojiť niečo ine len som potreboval tlačidlo navyše
diki nevedel som že k HK je nejaké špeci ovládanie
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
dnes vymenene predne loziska + termostat kvoli ktoremu sa motor nezohrieval na prevadzkovu teplotu... Vsetko znacka febi bilstein a kupovane cez pouzivatela nuberian ... v najblizsej dobe vymenim aj tie zadne bo hucia...