... všetko o BMW ...
kuchna55 napísal:existuje,moja ma 3tyzdne
nnoorrbbii napísal:vymenene vodiace listy na rozvode, nejaky cigan to tam strasne pohnojil. Horna najdlhsia lista mala ulomenu hornu cast. Uz zvonka na hornom viku rozvodov bolo vidno ze bolo zvarane, a zrejme kvoli tomu lebo ked ta lista praskla tak sruba sa zalomila a vybila dierku na viku. Lenze dementi sa zrejme snazili dat von srubu z hlavy a slo to len prevrtanim. Ale dokoncit to uz nevedeli, a ked sme to rozobrali ostali sme prekvapeny zo zlomenej listy, ktoru nema co drzat, pretoze prevrtana diera bola omnoho vacsia a bez zavitu.
Ostalo na nas to vymysliet, a dala sa tam zavitova vlozka a na upevnenie tekuty kov. Uvidime kolko to vydrzi, ale robit veci po nejakych ciganoch je fakt na nervy.
Auto je uz pojazdne, akurat praskol domcek termostatu, takze ten zhanam, a dovtedy nejazdim lebo voda tecie celkom statocne.
Po poskladani rozvodov sme pol dna laborovali lebo auto nedrzalo otacky, zdochynalo, bola bohata zmes, strielalo do vyfuku, az sme prisli na to ze mojou chybou sa nedala na sanie plomba a tahalo falosny vzduch![]()
Podtlakove hadicky sa ale musia tak ci tak vymenit a pretesnit, lebo stale to nie je ono a niekde taha falosny vzduch.
Buduci tyzden by malo prist na rad vyvaranie prednych kociek + dalsich par miest, a este vymena tesnenia na olejovej vani a samozrejme aj oleja a filtra, a to bude z tych vacsich oprav pred zimou zrejme vsetko.