bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Planujem nahodit Clubsport splitters ktore su momentalne v laku. Zhanam este origo radio na CD, na jar idem lestim komplet karoseriu s 3M pastou aby som odstranil hologrami na laku a potom auticko udrzaivat v dobrej kondicii. Uz neviem co by som mohol zmenit Chcel som davat este zlte dialkace ale nieviem ci sa mam do toho putat.
Bezne neodpisujem na pribehy, lebo vela aut tu je nadhernych, ale tvoje nie je vobec pekne ani nadherne!!!
Tvoj auto je abnormalna brutalitna krasa. Neskutocne. Taketo prekiato krasne auto som uz velmi davno nevidel. Klobuk dole a vzdavam hold sikovnemu majitelovi!!!
Urcite chod do zltych dialkovych, je to bomba, na E46 parabola sa meni tusim. Lepsia volba ako AE. Tiez som nemyslel ze 32ky kola pasnu na novsi model, ale tu su ako od vyroby
Ke d zase spekulujem ze si dam nastavit US-DRL svietenie. TAkze by mi cez den svietili dialkace na 20percent a smerovky na namiesto Xenonov . A potom by tam uz ta zlta nijako nevinikla