Takže opäť trochu "zábavy" s mojim bmw , šli sme trošku pofušovať , zistiť prečo su mokré manžety na riadení a vymeniť ich , ked sme jednu manžetu zhodili vylial sa z nej tak liter červeneho oleja , paráda , zhodili sme druhú tam bolo tak liter a pol , ešte väčšia paráda. No nič dumám že dám riadenie na repas. Tak som písal s jednou firmou z Prešova a priamo som im posielal číslo môjho riadenia. Chlap 15rokov praxe na mňa cez email "čumel" ako keby som spadol z višne, že také riadenie ako mám ja , neexistuje, tak vravím paráda , si odborník. Nakoniec som sa dopátral že teda riadenie sa vyrábalo len pár mesiacov a just ho mám ja na aute :) paráda. Manžety mi naň v BMW chceli vyrobiť , tak som kúpil nejaké náhrady z Maďarska

, olej netečie , gufera pravdepodobne len slzila , hodne dlhú dobu, takže to ešte niečo vydrží. Inak som spokojný
Chystám sa kúpiť nový differák , tento ma kus vôličku a treba mu vymeniť silentblok , ktorý je "ľahko" dostupný, takže kúpim nový , ten dám vonka na zemi doporiadku , pekne ho ošetrím a tak nahodím na auto :) zatiaľ toľko , treba mi šetriť €vri na kolesá a paket , ešte uvažujem či paket I alebo II
návrhy?