Tak som to nahodil, bolo to trochu komplikovane vytiahnut ten kryt z toho stareho Display ale nakoniec sa podarilo. Myslel som ze sa automaticky zmeni aj tema podsvietenie a podobne, ale to asi nie kedze som tam mal starsiu verziu 3-1/31 co vyzeralo tak ze roky 80 - 90 trochu staro, tak som nasil V22.1 ktora je posledna pre update MKIII mechanik, nainstaloval to trvalo to asi tych 6 min teplomer dosiel do konca a nic asi tak 2 min, ale nakoniec sa rozhodol ze to prebehlo vporiadku tak restart. Uz som sa potesil ale zbytocne, este si ist napalit Key CD tak opat k PC stiahnut Key CD nasiel som ho vpohode, napalit a opat k auto nahodil Key CD zozralo to, a uz sa to spustilo.
2 LuCKy a jararak : Chapci nepotesim vas

ci ako sa to vezme, neviem to vyskusat na 4:3. Ide mi to len na 16:9 vpohode

a jasne viem si to aj prepnut na 4:3 ale ja mam TV modul ktory to podporuje, tak ako som vravel, ale mal som aj trochu stastia. Podla tejto stranky
e39 TV Moduls Analog/Digital pise ze na mojom TV Module to pojde, resp. nepise tam ze to nepojde v 16:9 rezime. Pozeral som pred tym ze aky typ to je BMW cislo toho modulu a je to 6 906 923, je to tesne nad tymi co tam pise ze moze byt problem ze nemusi fungovat rezim Widescreen.
Takze som happy... jooj jak sa tesim jak male decko, este som nejak nic nepalil na PC aby som to potom strkal do auta a Aktualizoval SW, ci uz MAPY alebo aj SW.
2 LuCKy: Dakujem za MID display len mam pocit ze ten obraz je nejaky divny ako keby som to videl len z jedneho uhlu dobre tie farby su tam nejake zvlastne. Mozno je to tym ze je zima, skusim sa niekam prejst vykurit vnutro auta na aspon 20°C a uvidim ci sa to zlepsi, aj odskusam Nove mapy a navigaciu a Update ci to funguje vporiadku.
Tak a este mi tam chyba DSP a Telefon (Bluetooth) a budem to hadam Plna vybava aspon podla mojich priani