... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Re: [E39 530iA Touring] Nakladaný baklažán

Piatok, 4. Februára 2011, 18:01

Porovnanie 530i sedan vs touring?Toto ma mechy či nie?M packet určite nie takto je nadherny.

chefino
Autor témy
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Februára 2011, 18:05

No toto je určite lodiareň oproti sedanu 530i. Mohutnosťou skôr prirovnávam k 540i aj feelingovo. 530i sedan je určite mrštnejšia. Predsalen toto má svojich 1750 kilo a ešte aj ten automat umocňuje ten feeling.
Druhá vec, že reálne sa budem môcť vyjadriť až dám dokopy nápravu, lebo ten predok to už má za sebou. Vzadu sú nivo mechy.

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 4. Februára 2011, 19:35

su aj Mpaketove niva :)

no co pozeram chyba ti telefon, ked vravis webasto, dvojite skla som nevidel v praxi, moze byt zaujimave, dsp som pocul ze je minus, upgradom reprakov nic nevyriesis. navy mas mk3, ma to siber? ten zase chyba mne :)
Naposledy upravil/-a chefino v Sobota, 5. Februára 2011, 17:00, upravené celkom 2 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

chefino
Autor témy

Piatok, 4. Februára 2011, 19:42

No ja mám M-fahrwerk, takže asi aj Nivo :)
Telefón mi tam nechýba, to si poriešim Parrotom alebo cez rádio, DSP je super vec, mal som a bral by som hneď, neviem čo si počul, ale DSP asi nie :D

Šíber mám, sklenený. MK3 - do Navi sa nevyznám, nedá sa mi v kufri pichnúť CD do tej mechaniky, je to nejaké zaseknuté a vlastne ani nemám origo mapové CD/DVD, ak viete niekto, poraďte. Otázka, či má tá navigácia dnes ešte zmysel, ja mám Navigon v iPhone a funguje bombovo, neviem či vôbec BMW ešte vydáva mapy pre tieto E39 navigácie a či sa to vôbec kvalitou dá porovnať s Navigonom/Sygicom, atď.

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 4. Februára 2011, 22:22

DSP je super vec.
Navigáciu možno nevyužješ,ale je super keď je všetko funkčné.
Možno máš mapu,ale je dnu to zaseknute cd,nie?
Ja mám síce všetko čo bolo spomenuté,ale ešte tak vyhrievanie volantu a som max spokojný...

jararak

Piatok, 4. Februára 2011, 23:26

ja nemam siber a ten volant, oboje by sa mi hodilo :)

zvazoval som aj bluetooth set domontovat, ale nechyba mi, uplne mi vyhovuje vstavany telefon, svoj mam presmerovany a ludia mi uz pomaly castejsie volaju priamo do auta ako mne ;), nevyhodu to ma ze prides o odkladaci priestor v laktovke ;(

by si sa cudoval ale mapy vychadzaju, preco by s nimi muselo mat nieco bmw ked na rovnakej mape funguje aj picus (citaj renault) a nissan a kto ho vie co este, skus mrknut ci svieti navigacia, ked hej, podrz tlacidlo na vysuvanie, mozno vyskoci, matysonovi som posielal najnovsie mapy slovenska tak ti moze zreferovat ake su podrobne, ale mas tam aj chodnicky ku latrinam :D - mimochodom, su to mapy navtequ a co myslis, sygic odkial berie mapy? :D

co sa tyka hudby, mam asi tu najvyssiu bez dsp, ta s dsp sa oznacuje uz asi profi, ale iny clen klubu mi vravel ze je to na draka, repraky su tak ci tak slabe a pokial clovek ma dsp, tak vymena nepomoze lebo je to nakalibrovane presne na tie repro. btw 530i mala dsp ci 540? mimoto, vela 3rd party interfacov nefunguje prave v pripade ked mas dsp :(
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

chefino
Autor témy

Piatok, 4. Februára 2011, 23:57

Ja som mal DSP na 540i, kúpil som v pohode USA-SPEC interface na iPod, model pre DSP rádiá a hralo to fakt dobre (a na zvuk si potrpím aj doma - Sennheiser, Jamo, Harman Kardonn, atď.).

Anyway, čo s tou Navi? Skúšal som držať, nič nevysunulo, na mechanike svieti červená diódka. Na display sa prepnem do Navi, tam píše, že mám čakať a nič sa nedeje... :-/

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 5. Februára 2011, 07:05

A kukal si lampašom dnu,je tam CD,alebo nechce brať CD.

hansm5

Sobota, 5. Februára 2011, 10:18

chefino napísal:
Ja som mal DSP na 540i, kúpil som v pohode USA-SPEC interface na iPod, model pre DSP rádiá a hralo to fakt dobre (a na zvuk si potrpím aj doma - Sennheiser, Jamo, Harman Kardonn, atď.).

Anyway, čo s tou Navi? Skúšal som držať, nič nevysunulo, na mechanike svieti červená diódka. Na display sa prepnem do Navi, tam píše, že mám čakať a nič sa nedeje... :-/

pokud ti to pise,ze mas cekat,tak je tam mapa a zkousi se nacist.koupil jsem mk3 a pozapojeni mi delal co tobe-odpojil jsem ji,vyndal cd a byly na nem nejaky pisnicky ](*,)

atc
Kraj: Zahraničie

Sobota, 5. Februára 2011, 10:44

hansm5 napísal:
odpojil jsem ji,vyndal cd a byly na nem nejaky pisnicky ](*,)
:lol:
Je tam mk4 a bola by skoda keby uz nefachala :-k .

hansm5

Sobota, 5. Februára 2011, 11:17

tak mozna,ze odesla jen mechanika,proto nejde vysunout.

jararak

Sobota, 5. Februára 2011, 15:54

som myslel ze dsp si mal v 530, lebo za depressom sa musim tak ci tak stavit, no snad niekto bude mat dsp aby som pocul rozdiel, ale ked su zle repro, moze byt hocijaka elektronika, nepomoze im to :D. btw senny sluchadla mam a jama repro v obyvacke toze, HK som pocul iba u MR.S v cabriu a tam to bol celkom slusny orchester.

k tej navi, skus jej podrzat asi 3 minuty vysuvacie tlacidlo, mozno nakoniec nieco vypluje, ak nie, skus vypnut auto, pockaj pokial zhasne a odpoj ju na chvilu.
bmwcoding.sk

chefino
Autor témy

Sobota, 5. Februára 2011, 17:02

jararak napísal:
som myslel ze dsp si mal v 530, lebo za depressom sa musim tak ci tak stavit, no snad niekto bude mat dsp aby som pocul rozdiel, ale ked su zle repro, moze byt hocijaka elektronika, nepomoze im to :D. btw senny sluchadla mam a jama repro v obyvacke toze, HK som pocul iba u MR.S v cabriu a tam to bol celkom slusny orchester.

k tej navi, skus jej podrzat asi 3 minuty vysuvacie tlacidlo, mozno nakoniec nieco vypluje, ak nie, skus vypnut auto, pockaj pokial zhasne a odpoj ju na chvilu.

Tak určite, musia byť aj repro v poriadku, to je bez debaty.
Tú navi skúsim. Ona akože do nej viem dať tak nasilu CD, ale vôbec si ho sama neberie, najprv kladie odpor, potom ho tam nejako strčím nasilu, ale neberie ho, a to skoro celé CD už je vnútri, len okraj trčí, ale viac som ho tam nestrkal, potom som ho radšej vytiahol. Hmmmm... Skúsim ten postup čo píšeš.

Len na vrchnej nálepke je že BMW ... niečo niečo a ... FRANCE.
Tak sa čuduj svete, že sa to *ebe :)

chefino
Autor témy

Sobota, 5. Februára 2011, 18:12

Tak nepomohlo ani tak :( Ani 3 minúty držať, ani vytiahnuť káble a pripojiť znova...
Tá červerná diódka Power občas svieti a občas bliká, potom po chvíli sa vypne. Ak kliknem EJECT, tak sa zasa rozsvieti, ale nič sa nedeje. Tak bude tá mechanika odpálená? Má zmysel to niekomu dávať rozbrať?

Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Sobota, 5. Februára 2011, 21:13

uff riadna dilema :mrgreen: nacitava vobec mapy alebo nie? nic nerobi ked das navi?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných