... všetko o BMW ...
Bawo 740 napísal:No to krok dopredu,SAL je dobrá značka,aj ked jamám trošku iný model
 (fotku som vymazal)
  (fotku som vymazal) 

Musí to dobre hrať,už nepotrebuješ robiť diery do sedačiek?
 Musí to dobre hrať,už nepotrebuješ robiť diery do sedačiek? 
Bawo 740 napísal:Pekne,pekneMusí to dobre hrať,už nepotrebuješ robiť diery do sedačiek?

Janes330 napísal:tie dva kusy spraya na sedacky velmi stacit asi nebude
potom pokukam nazivo ked spravis

... asi aj ja niečo take kupim
  ... asi aj ja niečo take kupim   ... ale až keď to budeš mať ty odskušane aj v aute :) ... neviem prečo ale bal by som sa ptm si sadnuť do auta v bledom oblečeníí
 ... ale až keď to budeš mať ty odskušane aj v aute :) ... neviem prečo ale bal by som sa ptm si sadnuť do auta v bledom oblečeníí  či ?
 či ?  ptm povedz či nemáš z bieleho trička čierne
 ptm povedz či nemáš z bieleho trička čierne   inak krasne kupátko
  inak krasne kupátko  

Billie napísal:hmm...to sa mi pači je to pekne pekna robota !!... asi aj ja niečo take kupim
... ale až keď to budeš mať ty odskušane aj v aute :) ... neviem prečo ale bal by som sa ptm si sadnuť do auta v bledom oblečeníí
či ?
ptm povedz či nemáš z bieleho trička čierne
inak krasne kupátko
 Dakujem inac
 Dakujem inac  

patres napísal:Otazka, nesmrdi ten sprej? Neprenesie sa napr. na biele oblecenie? Co v pripade letnych vysokych teplot, pripadne priame slnko?

limon4 napísal:...neber ma v zlom... S.A.L. je dobra znacka?!? to ti kto povedal... je to podla mna dobry odpad... uz ked mas subwoofer alpine mal si dat aj tieto repraky alpine potom by to bolo lepsie...
alpine je slusny stred ak nechceme viac investovat..