... všetko o BMW ...
Bzuker napísal:pěkný zvuk toho výfuku, na kolik vyšel? jen sehnat ho bude asi problém
zmätkar napísal:No dobre video![]()
![]()
Ale ten zvuk je super a hlavne na zivo to je pecka![]()
.
Aligator napísal:Dik Zolo!
Pamatas v Madarsku ako sme stali vedla seba uz par promile v sebe a skusali sme vyfuky??? to bolo
zmätkar napísal:Jasne ze si pamätam jak by som mohol zabudnut najlepsejsá akcia co bola za cele leto![]()
Par promile a studeny motor![]()
mareko258 napísal:
keby ze len studeny motor, ale aj fajn studene pivecko, ci???
Aligator napísal:Chlapi neviete nahodou ze na JOM tlmice pasuju Bilstein dorazy a manzety? Maly by nie??? To je jedno ze aka znacka ci nie? Potrebujem aj to menit aj vpredu aj vzadu na jednej strane su dost zle...
domingo07 napísal:Zdravim, super auticko, chcel som sa len spytat, ze ako si tovymyslel s tymi basmi zozadu. Ja si s tym tiez lamem hlavu, akoze nehralo to uplne zle, ale ked som otvoril kufor tak super krasne basy bolo pocut nadaleko, no ked som sadol dovnutra tak to bolo slabe, no rezat sa mi nejako nechce a uz vobec nie do sedaciek
zatial som vyhodil von zadne origo Nokia repraky a je to lepsie.
domingo07 napísal:no to bude asi najlepsie riesenie, ja som teraz skusil taky maly experiment. otocil som subwoofer hore reprakom aby to nejako smerovalo hore k tym dieram po povodnych reprakoch a je to uplne dobre.