... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:o kolko ti bude ukazovat tacho zle? Ani teraz v serii ti neukazuje presne...
Ked nas uzsiu gumu tak ti nebude suchat o blatnik pri prepruzeni a budes sa vozit v tichu a komfortne![]()
Netreba za kazdu cenu pisat o veciach ktore si nemal...uz som ti dakedy davno pisal aby si skusil daky stelovak na tvojej 540iA a sam uvidis ze to tomu autu prospeje a ze pojde lepsie...znizenie daj ake chces...staci aj 2-3cm
Dogg88 napísal:o kolko ti bude ukazovat tacho zle? Ani teraz v serii ti neukazuje presne...
Ked nas uzsiu gumu tak ti nebude suchat o blatnik pri prepruzeni a budes sa vozit v tichu a komfortne![]()
Netreba za kazdu cenu pisat o veciach ktore si nemal...uz som ti dakedy davno pisal aby si skusil daky stelovak na tvojej 540iA a sam uvidis ze to tomu autu prospeje a ze pojde lepsie...znizenie daj ake chces...staci aj 2-3cm
ViktorDDD napísal:
v krátkosti, aby som tu nerobil OT
keď dáš nižšiu gumu ako má byť, tým zmenšíš celkový priemer kolesa, auto bude vyzerať vtipne, ako električka
keď dáš dole auto o 2-3cm, a použiješ predpísané ET tak ti to určite nebude šúchať
na svoju 540i nedám štelovák, na jar tam pôjde M sportfahrwerk, ktorý určite viac prospeje tomu ako nejaký lacný štelovák![]()
a ja nepíšem o veciach ktoré som nemal, len som vyjadril názor na príliš malé gumy, to snáď môžem či?
Aligator, sorry za OT
SurrendeR napísal:ak das na e36 kola 215/40 r17 tak ver ze to vyzera komicky az cigansky a je vidiet ze je to iny ako predpisany rozmer.
gasp0 napísal:adam neviem ci to je idealny setup na zavodenie :) inak aligator aka je zhruba vaha tych diskov vedel by si povedat ? :)