... všetko o BMW ...
Aligator napísal:Takze konecne som mal cas na to aby som vycistil klimu...hodinova akcia bola![]()
Citim ze aj vzduch je cistejsi,odporucam
ps: stále neviem aky olej mam kupit,doteraz som mal valvoline durablend 10w-40...ale chcem vyskusat nieco ine...castrol??? fakt neviem...
mareko258 napísal:16kola na take pekne auto, mi nepovedz ze 45 profil je nizky??? nebude to mat uz taky smrnc...ale neva zas treba tak aby bolo vsetko fajn...
Aligator napísal:Ja sám uz neviem ci je to nizke alebo nie... ved vies ake fasa cesty su u nas v okoli. A tu beham stale. Dám tam 205/55/16 a hotovo... Ked som mal 15ky nebuchotalo nic vnutri,ziadne umeliny,a teraz ako favorit uz za chvilkuNo aj bolo vidno ze auto je z nemecka.
mys_iak napísal:
tak daj uzsie pneu s vacsim profilom.... 205/50/17... abo ake sa tam da dat... :)
jararak napísal:neviem, mne sa zimne 195/65/15 zdaju byt tvrdsie ako 235/40/17, dokonca by som rad zimne vymenil za r16 :)
jararak napísal:neviem, mne sa zimne 195/65/15 zdaju byt tvrdsie ako 235/40/17, dokonca by som rad zimne vymenil za r16 :)
Aligator napísal:Dneska som dostal balik od Jara,dakujem pekne!
Hned som isiel vymenit ABS snimac! No vymenil som ale stale mi sviety ABS na palubovke. Davnejsia mi na diagnostike vypisal ze lava strana je zla,tak teraz som to vymenil. No teraz mam taky problem ze moja draha sestra pekne doj*bala stary notebook,takze mi nejde carsoftNeviem co robit,mozno ze mi zhasne lebo vela krat mi zhasol sam. Ked nic tak stvrtok zbehnem niekde na diagnostiku!
Olej menim tiez niekedy cez tyzden.