No ja to mam sice naopak ze v 318iS jazdim kazdy den a obcas na S8 ale je to presne ako pises... Ked si do nej po dlhsej dobe sadnem, obklopi na vona koze, sedim v Recaro sedacke a potom ked pocujem symfoniu V8 tak je to uplne super...no a nasledna jazda je tiez ina liga...reakcie na plyn, rychlost, zvuk... Vzdy je to radost sadnut si a previest sa v aute po dlhsej dobe...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Slubujem ti, ze budes s tymto rozhodnutim nadlho spokojny. Dokonca mam podozrenie (vidim to u seba), ze cim viac casu prebehne, tym spokojnejsi budes. A to uz pride aj doba, kedy 36 zacnu na hodnote stupat a vtedy len ludia zistia, ze ozaj peknych a nedotuzenych je pramalo!
Hladam: -> E39 v dobrom techn. stave M62B44TÜ manual -> E90 LCI Styling 32 7Jx16 ET34 ponuknite... --- Schopnosti sofera spoznas podla zvyskov much na bocnom okne. (Walter R.)
Ahojte,kedze asi kolá ostanu u mna,tak som sa rozhodol ze pojdu do nejakej farby. Ale vobec netusim do akej,poprosim tych ktori robia v photoshope nech skusia daco ak maju cas,fotky su na prvej stranke. Chcel by som nieco kriklave asi zelena,modra,zlta,zlata atd... Bud to dam lakyrnikovy alebo ja doma s plastidip-om. Dajte nejaky navrhy
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín