... všetko o BMW ...
rebel napísal:už by to malo byť OK... no nieco porob s fotkami, bo sa tam treba regnut a prihlasit, aby som ich mohol vidiet a to sa mi teda nechce :)
ViktorDDD napísal:Vieščo vieš nimi nastaviť sklon operadla chrbta dozadu dopredu,posúva sa ti chrbát hlbšie/viac von a druhý je na hlavovú opierku...srandičky :-)autíčko máš pekné![]()
ale môžem mať otázku? vždy ma zaujímalo, načo sú tie ovládacie gombíky na zadných sedadlách, teda že čo všetko sa dá s nimi nastaviť
semi003 napísal:díky moc...no kola by to chcelo väčšie ale uvažujem o predaji/výmene pretože mi viac vyhovuje športové vozenie skúsil som si aj 7 a je to fakt bomba! ,ale ja radšej sedenie pár CM nad zemou a 2 dverepekne zachovana sedma chcelo by to uz iba vecsie koleska
djkakadu napísal:to teda áno a ešte v kasni od e30!Idealne V8 z dvoma dverami že?
blavak1 napísal:Presne tak ako píšeš blavak,auto má natočené motorčekom cez 800 000km no original je tam cca 350 000km ,motoricky to auto je super nieje mu čo vytknúť a áno korado je to tá,bez výbavy? no chýba tam myslím : navi,4zonová klíma,výhrev zadných sedačiek a telefon v zadu so zrkadlami a koža. taká myslím poloplná výbava to je,elektroniky je tam tak či tak dosť aj keď to nieje plná :-)Majú každé vladne vozidlá... 600 000+.Natáčaju km aby mohli mať za to benzín vo svojho
palzo napísal:jo,neni to úplný social,chýba tam pár vecí no ale myslím,že celkom postačuje aj to čo tam je a tie EDC čouž no..nemas az tak socialka, vlastne k lepsiej vybave chyba ta koza ale som prekvapeny ze nema to EDC tlmice..