musím kúpiť tu izolačku žltu, no a treba ho ešte potom umyť čo tak lahko teraz nebude, lebo sa to vôbec neoplati. Inak čo si myslite o zatmaveni smerovky a spatečky an zadných svetlách? stale nad tým rozmýšlam, či to dať na čierno, na červeno alebo to nechať tak...
kolesa sa mi pačia, fotka je tma nahovno, lebo to je v plniči, uz to je nastriekane, aj ked nie bohviečo ale lepsie ako hnile,pockaj ked uvidis čo teraz spekulujem, viem že sa ti to bude pačit tu pasku chcem skusiť len nenecham to tam
našiel som ešte nejaké fotečky z obdobia keď ešte bolo teplo a niečo sa robilo na aute.Konkrétne ručná brzdam termostat a vyťahovanie zalomeného vypušťacieho šrobika na chladiči
tak tam je pred tým motorom miesta na rozdávanie, hlavne keď aj chladič vyberieš, ja keď som na 2,5ke menil vodnú pumpu tak som mal ruky doškrabané od rebier chladiča
povrchová úprava na výfuk nie je zlý nápad, ale skôr do čiernej ako červenej
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
dneska som konečne vymenil podtlakove hadičky a konečne všetky!pekne som to rozobral a tak som ich povymieňal, pretože predtým asi boli slabo dotlačené.Ďakujem zato hlavne luky2208.Konečne to ide normalne uplne som šťastný, ešte som vyčistil aj EGR ale asi ho dam vyčistiť do ultrazvukovej vane nech je pekne čistučke ,hlavne zvonku, lebo z vnutra je zase take iste po chvilke. Pripájam nejaké foto z dneška