po dlhšej dobe som si našiel trochu času a trochu si to tu aktualizujem

.
S autom zatial spokojnosť, len strašne mi chýna e36

. A benzínový motor !!! ten pocit ked to človek vytočí skoro do 7000 potom cvakne obmedzovač chytíš do ruky "kutáč" a preradíš na vyššiu rýchlosť

proste chýba

. Čo už, ale som rozhodnutý ešte chvílu to takto vydržím a potom bude e36 uvidíme aka bude situacia bud to bude m3 alebo 328i, 325i, 323i

. Samozrejme e60 ostane doma. e36 bude len taká výkendovka
Ale podme speť ku aktualnemu autu

. Na auto som prehodil zimne gumy. Dotahovačky s bývalím majitelom ohladne zimnich gum som nakoniec vyriešil kupou iných zimných gum na diskoch (bola dobra ponuka od kamarata). Ale kedže pri kupe auta bola dohoda: zimne gumy dostanem k autu. Zimne gumy neboli ale aspon disky som si zobral

. Takže teraz mám aj 17-ky disky vyzeraju ako nove su fajn. Ja som kupil zimne gumy aj s diskami su to 18-ky 245/45 dunlop runflat. Jedno koleso váži asi 30 kg

neviem presne ale neskutočne vela

A kedže ani nesedí rozmer 245 musím mať /40 a nie 45 ako su. Nešuchne to nikdy ale nepači sa mi to, kupim si na tie disky 17 čo mám zimače a dalšiu zimu budem mať 17-ky bude to lepšie podla mna :). Takže 18-ky zimače aj s diskami budu po zime na predaj, ak by mal niekto zaujem nech sa ozve

. Teraz pár aktualnych fotiek
17-ky na ktorých budem jazdiť dalšiu zimu

Takto vyzeráme teraz :) tieto disky aj so zimnými gumami budu po skončení zimy na predaj

časom by som to chcel dať tak dolu ako je na tejto foto zadne koleso

len tak pre zaujímavosť. Cez leto tuto trasu chodím za 6,6 litra

piaty prevodový stupeň, len sa sám seba pýtam kam až by potiahla šestka kedže peťka by potiahla až do nejakých 4700rpm

BMW 320d touring 04´ farba: titansilber metallic, 110 kw
BMW 330i sedan 00´ farba: cosmosschwarz metallic, 170 kw
EXBMW 530d sedan 06´ farba: mysticblau metallic, 170 kw
EXBMW 316i coupe 94´ farba: hellrot, motor M43
EXNON BMW Octavia II combi 1,9 tdi DSG -
FAIL nikdy viac
EXBMW forever !!! úspešne nakazený BMW už nedám z ruky !