p. Kupec mi tiez robil volant, len do jednoduchej koze, zo zaciatku sami to tiez nezdalo ,ale najako si to sadlo, i ked asi 2stehy su dost cudne...pocuval ssm, ze Kosta je onicom a len drahy, Kupec je lepsi... skusil som, a sam neviem kto je lepsi...ale videl som od p. Kupca aj brutalnu robotu, asi aj kon sa vie podknut a ma 4nohy ...
BMW E30 318IS BembISo =) BMW E30 325i BMW E87 120D
tak dnes som vyzdvihol nejake vecicky u Efendyho DJ lime prime a maglajz na clayovanie... + zimny vosk ala collonite 476 alebo take nejake cislo
zajtra sa auticko tesi lebo pojde naplnene smer CR cez PL :) v nedelu nas caka v Liberci bmw zrazik, kedze tam idem na dlhsie tak asi tam zriadim castejsie bmwstretnutia
dnes prezute... zimny Level no a bol som vymenit celne sklo .... ale pri vymene im prasklo tak o mesiac zase... ja mam furt stastie najprv bol problem s tym ze objednali zle sklo resp. na e46tku... a potom prasklina pri vkladani...
jak im mohlo prasknut pri vkladani! nepoviem, ak praskne pri vyberani! vsak pri vkladani sa v ziadnom kroku nevyvija na sklo ziadny tlak! sam som vkladal do mojhn uz 2x! silikon, sklo, gumy okolo a je to, o 3hodinky na to sa moze normalne jazdit...