kokos to co tu mas za poondany link hned ako som nan klikol [size=200]virus[/size] ... nebol som si isty ci to je tym linkom tak som dal este raz a to iste...daj si ho do mindze odtial...[/size]
tak dnes som na auto nahodil tlmice bolo to umorne odtocit vsetky zapecene skrutky... potom v polke rozoberania clovek zisti ze stahovaky na pruziny niesu.... ( kamos ich totiz dakde zalozil alebo pozical ) tak zhana alternativne riesenie v podobe sado maso stahovania pruzin potom na konci vsetkeho som strihol na ulozeni skrutku tak namiesto 3ch skrutiek mi drzi tlmic iba para skrtiek a potom sa mi podarilo aj pretocit maticu na piestnici... ( clovek si mysli ze nemci su kvalitny a aj tak davaju na skrutky a matice blato ) podotykam nedotahoval som to konskou silou malou racnou s pakou o dlzke 9cm
no zistil som po vymene ze stare tlmice boli v brutal stave pravy kompletne vyteceny zas°any cely predok od oleja, lavy predny bol zaseknuty v polke a tiez kompletne vyteceny a aj prasknuty .... cize parada. tak to vyzera ze to boli este original tlmice
tak este nejake fotecky....
Naposledy upravil/-a mys_iak v Štvrtok, 1. Novembra 2012, 11:29, upravené celkom 1 krát.
pekne auto, len skoda, ze ho mechanik ex majitelovi tak dojebal.. vela stastnych km prajem :)
BMW G05 40i BMW G01 M40i BMW F15 40d EX Ford mondeo mk4 BMW E91 318d EX BMW F07 530d EX BMW E61 530DT A/T EX BMW e53 4,8is EX BMW e53 4,6is EX BMW e36 323i coupe EX BMW e30 325i coupe EX BMW e34 520iA sedan EX BMW e46 323i sedan EX
pekne auto, len skoda, ze ho mechanik ex majitelovi tak dojebal.. vela stastnych km prajem :)
no asi tak nejak kupil som hmlovky a chcel som ich zapojit len tak tak nesvietia a nasiel som asi 5konektorov ktore niesu nikde zapojene tak som zvedavy od coho su....
ozaj tak ma napadlo ABS cidla su aj v predu? alebo len v zadu.... ak aj v predu tak pravdepodobne mam ich odpojene a to by som vedel ze asi naco je jedna para kablov
Tak dnes konecne idem domov do PP po vyse 2 mesiacoch cakaju ma tam prekvapka na poste... (chladic na klimu, olej do serva a prevodovky, vzduchovy filter, nejaka autokozmetika, podlozky pod SPZ a este v kufri prevlacam brzdovku ) tak sa celkom tesim