... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Je to M57 a nema to uz davno 145kw to este v Mmracingu bolo naladene na cca 165kw a ja stym nebudem nic robit je to uplne super vyváženéA to mas M57 ci N57? Kazdopadne aj M57 325d da uplne v pohode 180kW takze neviem na co to sušiť, 145kW je chuj. Spotreba je rovnaka pokial neustale nevyuzivas tych 30kW navyse u 330d, co si moc neviem v premavke predstavit.
Slavino napísal:Jocino, cipovane bolo v Autochip v Prahe, ked este nemali pobocky na SVK. V MMRacingu bolo len zmerane ked sa robil DPF OFF a zistilo sa ze to vobec neupravili tak ako deklarovali. Potom som to dal este pozriet kamosovi co sa venoval aj takymto veciam a upravil mi mapy tak aby to bolo cca 240-250 a cca 500Nm, ked ze babraci v Prahe nechali v niektorych mapach Torque limiter na 470Nm a nemohlo to mat to co slubovali...Neviem sice v akej je momentalne kondicii ale predpokladam ze tych 240koni a 500Nm to moze mat. K tym suplikantom co mi to isty cas servisovali...Bol som sokovany az som sa kokotne citil ked si mi poslal foto toho KN filtra a pochopil som ze ich biznis bol zalozeny na ojebavani. Okrem toho to boli totalni amateri co nedokazali dojst dlhodobo na problem uniku chl.kvapaliny, na co Zdeno potreboval tak 15 min a vedel presne co treba, tak isto aj zatekanie dveri, co som si zbytovne zaplatil x euro...nedotiahnute sroby po vymene tlmicov a neskutocne odjebana lakovacka na mojom aute...neviem ci vobec nieco urobili dobre. Dosiel som na to dost neskoro ale predsa...Dnes je to uz pase...Uz mam ineho servisaka. Ked ti nevadi mam aj ja nejake foto co si mi priebezne posielal, tak postnem
starynovy napísal:To vyvazenie pre mna znamena vykon,zivotnost motora,potom vykon pomer k prevodovke,penazenku by som asi vylucil lebo spotreba ma nezaujima jazdim cca medzi 7,5 -8 .Je to vyvazene. Nehovorim, ze nieje ale co to vlastne znamena?
starynovy napísal:Je to vyvazene. Nehovorim, ze nieje ale co to vlastne znamena?
M3 lover napísal:Cafte.
A co to vlastne obhajujem? Staru vranu?
To co si napisal bolo tak absurdne ako keby som ja napisal ze si si kupil 30d za viac love a nechces si sam pred sebou priznat ze 25d sa jej prinajmensom vyrovna. Ten isty uhol pohladu.
Zaverom, nikde tu netvrdim ze 330 je zbytocne moc alebo na picu. Je to super motor a jeden z naj co bmw robi, vlasnte neviem preco ma niekto pocit ze tu hanim 330. Je snad jasne ze je to vykonnejsi a silnejsi motor. Ale existuje aj tento fun fact.