Kamoš sa preklikol na e-bay tak mu došlo toho viac, tak mi to posunul... neviem aká to je značka, nie je tam vidieť nič, ale je to tisíc a jedno oproti tomu čo tam bolo
Nie nerozpadli, jeden zostal trochu "rozheganý" tak sme to vymenili. Ale ak len tak "zo srandy" chceš na tom niečo robiť tak kašli na to, vekom a teplom je to všetko krehké a rozpadá sa to pod rukami, ja som to už dal spraviť tak, aby som to fakt dlho riešiť nemusel. Samozrejme, že údržbu robiť treba. Ale ak ti to chodí a nudíš sa tak sa toho radšej nechytaj
Ešte nové palce rozdeľovačov, ľadvinky... a snáď dnes... to bude
Spravím menšiu aktualizáciu aj ohľadom "vybývanej". Stále nešla ako mala, až to dostal do rúk zase Semtex, chvíľu u neho pobudla a ožila. Snáď už bude s motorom na dlho pokoj. Problémom bola riadiaca jednotka motora, ktorá napriek tomu, že bola menená nebola dobrá a vypínala dva valce. Takže suma sumárum: vymenená RJ motora, EWS, sanie, komplet odvetrávanie - zase, vodná pumpa, remene, čidlo kľuky - zase a auto ide výborne! Opravil mi aj sekvenciu prevodovky, pretože odborníci čo menili spodný koberec poprepájali káble a nezapojili ju naspäť. Takže - nikdy čo bola u mňa si nepamätám žeby šla tak pekne. Spokojnosť maximálna. Už iba nejaké ramená na nápravách a môžeme ísť na celolak. Trochu som sa pohral aj s interiérom ešte, vymenil som tapacíre dverí a dorobil podsvietené kľučky.
No daj vedieť keď dotiahneš pancieráka, to si fakt rád kuknem
Sedel som vo facelifte. Na strope priehradky na zbrane. No a tie dvere pre bezneho cloveka moze byt aj problem otvorit. ale po tejto skusenosti som povedal ze raz si take kupim. Financie na to su ale momentalne mam ine priority koli ktorym som musel predat aj moju 750iL. Ale ako som povedal to je uplne ina liga uz ako klasicke e38