... všetko o BMW ...
xEXEx napísal:takze rozhodol som sa po doporuceniach vymenit 17'' co som kupil na leto za nejake 16'' na moj motor su 17'' fakt vela, videl som to na tej spotrebe.........
takze 17'' som dnes predal do ba/hc tu cez forum (nech sluzia) a ja sa teda pozeram po nejakych peknych 16'', ak by ste o niecom vedeli....
inak auto posledne dni vobec nesetrim a spotreba 7,8.....som spokojny ale zacinam rozmyslat nad swapom z 318i 87kw 110ps, pozeral som ze by to malo ist v podstate bez problemov...uvidime, zatial to nechavam len v stadiu rozmyslania....
xEXEx napísal:TheCarista dakujem....uplne nahoda jak svina ze sa mi podarilo toto najst a este mi ich aj doniesol fakt z daleka.....dezen na pneu je v pohode len su 225/50 a ja by som chcel radsej 205/55 nech to tam je uzsie - pre ten motor lepsie....aktualne mesto 9,2l .....
xEXEx napísal:v tp nemam vobec nic, kedze ten co to prihlasoval na sr tam nechal zapisat len 15'' ale uz mam doma certifikat priamo z bmw na vsetky kolesa + pneu co tam mozu byt a su tam aj tieto....
tieto som kupil v podstate za cenu diskov, takze som nevahal....kazdopadne tie, ktore som pisal uz hladam..