... všetko o BMW ...
Robertino napísal:inac nevyzeralo by to lepsie keby si mal cierne drziaky na SPZ ?
podla mna ano ved mas cierne auto, abo mas nejake pekne ciselko a chces aby to bilo do oci?
leon24 napísal:balino napísal:no pyta to 17ky lebo styma lemami na 15kach katastrofa...tos vec len vkusu
Ja viem na tyto dam zimne a na leto chcem dat 17
balino napísal:leon24 napísal:balino napísal:no pyta to 17ky lebo styma lemami na 15kach katastrofa...tos vec len vkusu
Ja viem na tyto dam zimne a na leto chcem dat 17
no sak ked dojdem do TO omrknem
3pyT napísal:leon24 napísal:slamec napísal:leon24 napísal:... a na leto kupit dajake pekne 1718"
By som sa nedoplatil na gumach
Prečo???
Dajú sa lacn ejšie zohnať než nejaké 16/17..., moja kára ma 2tony...a gumy sa tam derú ako na bežiacom páse..a to jazdím "normálne"....žiadne voloviny..
leon24 napísal:3pyT napísal:leon24 napísal:slamec napísal:leon24 napísal:... a na leto kupit dajake pekne 1718"
By som sa nedoplatil na gumach
Prečo???
Dajú sa lacnejšie zohnať než nejaké 16/17..., moja kára ma 2tony...a gumy sa tam derú ako na bežiacom páse..a to jazdím "normálne"....žiadne voloviny..
Nuz uvidime ako mi to vyda ten moj rozpocet
wlado napísal:A čo tak www.pneumatikypriamo.sk? Ceny polovičné ako u nás na pulte a nižšie ako najnižšia nákupná na SK.
wlado napísal:kačo napísal:wlado napísal:A čo tak www.pneumatikypriamo.sk? Ceny polovičné ako u nás na pulte a nižšie ako najnižšia nákupná na SK.
este lepsie ceny su na www.azpneu.sk
Nechcem si tu dokazovať, koho obľúbená stránka je lepšia, ale skús si porovnať. Keď som naposledy kupoval letné turanzy, tak cena bola o dosť nižšia. Teraz som pozrel a už sú pri mojom rozmere ccelkovo len nepatrné rozdiely, ale vždy sú ceny nižšie aspoň o 100,- Sk. Ale pokiaľ potrebuješ dať do nákladov faktúru, tak pneumatikypriamo nedávajú žiaden doklad, ale tvrdia, že si máš vytlačiť e-mail. Čo by asi daňovú kontrolu pobavilo. :-) az pneu asi v tomto budú normálni.