... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:Ludi z BMW sa netreba pytat, zapru aj vlastnu mater.
Kostrukcne vady ktore BMW oficialne nepriznalo a nerobilo zvolavacku obkecaju omackami![]()
Ja som osobne pocul ze problemy maju len 170kw 30d, takisto N47 20d 130kw a tiez od cca 160-180 tisic km +
vladoslavo napísal:
jasne, kazdy si chvali svoje, ale ten co mi to vravel, tak tomu verim, poznam ho ...
zdenoPE napísal:Ine ilustracne foto ohladom vymeny oleja v diferenciali nemas? Vpredu/vzadu.. Tiez by om si to chcel vymenit..
eko.fresh napísal:Ludi z BMW sa netreba pytat, zapru aj vlastnu mater.
Kostrukcne vady ktore BMW oficialne nepriznalo a nerobilo zvolavacku obkecaju omackami![]()
Ja som osobne pocul ze problemy maju len 170kw 30d, takisto N47 20d 130kw a tiez od cca 160-180 tisic km +
vladoslavo napísal:Dnes som dal dokodovať aby sa dali dialkovym ovladacom pri zamknuti auta na dialku dovriet okna a sklopit spetaky. Taktiez mi dokodovali, aby sa pri zaradeni spiatocky sklopilo prave spatne zrkadlo trochu smerom dole. Tesim sa z toho :-)
VT-535BH napísal:Pekný príbehSklápanie pravého spätného je veľmi šikovná vec.
PeqpeK napísal:na to sklapanie spatneho musim mat sklopne spataky, co?
vladoslavo napísal:
predpokladám, že tam musí byť nejaký motor :-)
PeqpeK napísal:
nedava mi to moc logiku pretoze naklon toho zrkadla je ovladany tym motorcekom vo vnutri...ale cital som, ze to funguje iba na el. sklopnych spatakoch :-/
vladoslavo napísal:
to neviem, ale je iste, ze to nenataca ten motorcek co sklapa spetaky ale ten, co nastavuje zrkadlo ... Treba sa spytat niekoho z klubakov, co koduju, urcite daju presnejsie info.
ASP_BORDSTEIN aktiv x Passenger mirror kerb function (needs SA430) - Sept. '05 onwards