No slubil som ze pridam aj ja nejaky ten popis mojho auticka... Tak je teda tu

Kupil som ho koncom maja 2012 od jedneho z vas tu na fore sa volal basspencer, no videl som ho v inzerate na bazosi tak som si pomyslel toto musim mat stranse sa mi zapacil aj ked ma vela ludi od neho odhovaralo aj tak som si ho kupil

vedel som aj o chybach ktore mal bo sme sa telefonicky rozpravali skusiil som si ho a hned som mu dal peniaze na ruku este sme pobehali po ziline dali dokopi papiere atd...
Tak cesta zo ZA bola pre mna zaujimava bo ja som mal pred tym malicku mazdu 323BG benzin tak som bol trosku nezviknuty na velkost a tah diesla ale tak zvykol som si teraz uz nan nedam dopustit sice ma svoje chybicky ale snazim sa ich odstranovat postupne zhanam kadejake diely ale len z 524TD bo ako som zistil tak ten motor bol poskladany vela roznych bmw-ciek ale uz mam v nom aj naspat origo turbo z 524TD lebo tam bolo z 525TDS a to sa mi nepacilo tiekla mu expanzka aj tu som vymenil casom som dal aj nove riadenie a teraz ma cakaju brzdy bo uz je zima a nechcem skoncit v jarku kupil som mu aj nove svetla devil eyesky

boli trosku drahe ale sa nan hodia uplne ho zmenili ma problemi aj teraz vytlaca mi vodu a neviem preco nemiesa sa s olejom ani inak ale to dufam rychlo vyriesim bo ma to uz stve...

ale inak som snim spokojny keby tu vodu netlacilo bola by to pohoda nic skoro nezerie oproti tomu co som mal

a je v nom dost miesta ...
co na nom treba este spravit :
no jednoznacne tu vodu cize vodna pumpa ,termostat ,a chladic druhy by sa zisiel
dalej chcem zohnat druhe vstrekovacie cerpadlo a hlavu z 524TD bo mam z hladkeho (tak som ho uz kupil )
takze ak viete o dakych z taychto dielov bol by som povdacny
a este by som potreboval poradit zo studenymi startami bo musim 3krat zapnut klucik a potom startovat... vdaka
pridam aj foto a dalsie info o opravach bo sa ho nechcem vzdat a dat ho do reciklingu to nie to si nezasluzi...